Σουηδία: Το νέο single της Loreen “Is it Love”, μόλις κυκλοφόρησε!

The winner does it all” όπως τραγουδούν οι ABBA και φέτος τελικά ήταν η χρονιά της Loreen καθώς κυριολεκτικά “τα πήρε όλα”!

Αφού κέρδισε το Melodifestivalen για δεύτερη φορά, εκπροσώπησε τη Σουηδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision φέτος και κέρδισε ξανά. Έγινε η πρώτη γυναίκα με διπλή νίκη στο διαγωνισμό και ισοφάρισε τον αριθμό των νικών της Ιρλανδίας σημειώνοντας τηνέβδομη νίκη της Σουηδίας!

Ταυτόχρονα, το “Tattoo” έφτασε στο νούμερο ένα και έγινε χρυσό και πλατινένιο σε πολλές χώρες ενώ η δημοφιλής Eurostar μόλις πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο management με την TaP Music .

Τώρα ήρθε η ώρα για τη Loreen να κάνει το πρώτο βήμα, μετά την Eurovision , κυκλοφορώντας το πρώτο της single από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο “Is it Love“. Η Loreen μας προετοίμαζε για τη νέα της κυκλοφορία με posts σε όλα της τα social media εδώ και μερικές μέρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Χθες βράδυ η Loreen παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι στο NPO Start, σε μια Ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή που ονομάζεται Gouden Televizier-Ring Gala , μετά τις 22:00 . Τώρα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ολόκληρο το τραγούδι καθώς μόλις έγινε διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision και το Eurostars! 

Photo: Vogue Scandinavia

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στη Eurovision: 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *