Victor Vernicos: “Στην Eurovision δεν είχα την βοήθεια που έπρεπε από την ομάδα που είχα γύρω μου”!

Πλήρες άδειασμα των μελών της ελληνικής αποστολής που πλαισίωσε την συμμετοχή μας στον προηγούμενο διαγωνισμό (στελέχη της ΕΡΤ, PANIK, καλλιτεχνική ομάδα – Ρήγος), αλλά και όσων έλεγαν πως για το κακό αποτέλεσμα ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες, που είχαν χαλάσει την υποτιθέμενη καλή εικόνα για την συμμετοχή μας, από τον ίδιο τον Victor Vernicos σε σημερινή του συνέντευξη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή ΓΕΙΑ ΣΟΥ της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Victor Vernicos πέραν της άγνοιας του για την Μαρίνα Σάττι και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποδίδει και τις ευθύνες για το αποτέλεσμα που είδαμε στην σκηνή του διαγωνισμού.

Αν έγινε κάτι λάθος που έγινε, που δεν βγήκε το σωστό αποτέλεσμα, από τη μία πλευρά ήταν στα χέρια μου, από την άλλη δεν ήταν! Εγώ έκανα ότι μπορούσα. Μπορεί να μην είχα την καλύτερη βοήθεια και από την ομάδα που είχα μαζί και από την ομάδα γύρω μου!

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε πως η ελληνική αποστολή που συνόδευσε τον Victor στο Λίβερπουλ ήταν η μεγαλύτερη όλων των τελευταίων ετών.  Προφανώς και αυτό δεν ήταν τυχαίο, αφού τόσο η ΕΡΤ, όσο και η PANIK είχαν αντιληφθεί τις δυσκολίες, αλλά και τις αδυναμίες του εγχειρήματος, κάτι βέβαια που δεν φαίνεται να εκτίμησε ο ίδιος ο Victor.

Αρχηγός αποστολής ήταν η Μόνικα Παπαδάτου, head of press η Ιωάννα Νιαότη, φυσικά υπήρχε συνεργείο που κάλυπτε το διαγωνισμό με τη δημοσιογράφο Σοφία Κωνσταντίνιδη, υπήρχε ενδυματολόγος όταν πχ το 2021 τα ρούχα της Stefania τα σιδέρωνε και τα κουβαλούσε η μητέρα της, υπήρχε υπεύθυνος social media εξωτερικός συνεργάτης, άνθρωποι της PANIK, όταν πχ την Αμάντα την συνόδευε ένας και μοναδικός άνθρωπος από τη δισκογραφική της κλπ. Εννοείται πως κομβικό ρόλο έπαιξε και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος.

Σε όλους αυτούς ή τουλάχιστον στους περισσότερους εξ αυτών αναφέρεται ο Victor Vernicos στις παραπάνω δηλώσεις του και η αλήθεια είναι πως το πράττει πρώτη φορά. Φυσικά, παραδέχεται και ο ίδιος με τον πιο πανηγυρικό τρόπο αυτό για το οποίο φωνάζαμε πέρσι από την αρχή και κάποιοι μας κατηγόρησαν πως η κριτική μας αυτή έγινε επειδή δεν επιλέχθηκε η Melissa.

Οι άνθρωποι που διεκπεραίωσαν το project Ελλάδα Eurovision 2023 ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και της θέσης την οποία ανέλαβαν. Αν μη τι άλλο όσο ανεπαρκής και αδύναμος ήταν ο Victor στην σκηνή, δεν ήταν δική του επιλογή η περίφημη δεύτερη πρόβα που δόθηκε στη δημοσιότητα και ουσιαστικά τον έκανε viral για όλους τους αρνητικούς λόγους στο πανελλήνιο. Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, η κάθε αποστολή δίνει στην EBU τα ακριβή δευτερόλεπτα από την εμφάνισή της, που επιθυμεί να προβληθούν από τα επίσημα social της διοργάνωσης, αλλά να συμπεριληφθεί και στο medley της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Σίγουρα για πολλά μπορεί να ευθύνεται ο Victor για ακόμη όμως περισσότερα ευθύνονται και οι γύρω του. Εμείς εδώ στο Eurovisionfun σας μιλήσαμε για όλα αυτά, τόσο μέσα από τα άρθρα μας, όσο και μέσα από τα live μας στο YouTube και είμαστε περήφανοι που εισακουστήκαμε με τον τρόπο που έγινε η επιλογή της Μαρίνας Σάττι φέτος, αλλά και που ουσιαστικά εκφράσαμε όλες τις αγωνίες και σκέψεις σας. Η ιστορία εξάλλου τιμωρεί πάντοτε τους απόντες και εμείς εδώ και 5 χρόνια είμαστε στην πρώτη γραμμή, μαζί σας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *