Κύπρος: Ο Andrew Lambrou για την Μ. Σάττι, την Silia Kapsis και το 4αρι της ΕΡΤ!

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, “Take My Breath Away”, ο Andrew Lambrou, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γεια σου.

Ο περσινός εκπρόσωπος του νησιού της Αφροδίτης, στον διαγωνισμό τραγουδιού, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision, σχολιάζοντας την διάδοχο του Silia Kapsis, αλλά και τη δική μας Μαρίνα Σάττι. Φυσικά, ερωτήθηκε και για τις ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ, καθώς για το 4αρι που έλαβε από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας.

Η Μαρίνα Σάττι είναι καταπληκτική. Της εύχομαι καλή επιτυχία. Στηρίζω και την Silia, για την Κύπρο. Ξέρω ότι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά πέρσι, ίσως και να ήμουν στην δεκάδα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄αυτό. Έγιναν αλλιώς τα πράγματα και υπήρξε λίγο δράμα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Τα έδωσα όλα και χάρηκα που με στήριξαν οι Έλληνες και οι Κύπριοι.

Θα ξαναπήγαινε στην Eurovision;

100% θα ξαναπήγαινα στην Eurovision.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Andrew Lambrou με το Break A Broken Heart, κατάφερε να φτάσει μέχρι την 12η θέση με 126 βαθμούς, με τη βαθμολογία της κριτικής μας επιτροπής, να του στερεί την 10η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=49YiimKeyDI

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    ΑΚΟΜΗ ρωτάμε για το 4αρι? Σιγα το θέμα, η αποψή μου παραμένει η ίδια όπως και με το καλοκαίρι – από όλα όσα έκανε η Ελλάδα το 2023 στη Eurovision, το 4αρι στην Κύπρο είναι κυριολεκτικά το τελευταίο που πρέπει να μας καίει και ίσα ίσα η επιτροπή στην Eurovision είχε δώσει μια καλή κατάταξη, η Κύπρος φέτος εξάλλου καλή αλλά δεν ηταν για 12 (όχι ότι μόνο φέτος δεν ήταν, και άλλες φορές υπήρξε, αλλά φέτος θεωρώ δίκαια πήρε 4 βαθμούς)

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μα τι παιδί είναι αυτό! Φωνάρα, όμορφος, συγκροτημένος χωρίς καμία κακία και μπηχτες για κανένα….
    Όπως ακριβώς ο Βίκτωρας μας βρε…
    Προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψει στο διαγωνισμό με μια κομματαρα και να χτυπήσει 5αδα, είτε για Αυστραλία είτε για Κύπρο είτε για Ελλάδα.
    Το 4 που το έδωσαν οι πικραμένοι της ελληνικής επιτροπής με “οδηγίες” πιθανότατα άνωθεν ας μην το ξανά σχολιάσουμε καλύτερα…

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Το τραγούδι του andrew lambrou για εμένα άξιζε αν όχι τους 12 βαθμούς τουλάχιστον τους 10 όσοι υποστηρίζουν ότι καλως
    πήρε το 4αρι είναι δικαιώμα τους αλλά παράλληλα ανήκουν ευτυχώς στην μειοψηφία

    Απάντηση
  4. Αιδεσιμότατος Άρβεν
    Αιδεσιμότατος Άρβεν says:

    Εύχομαι να μην φανεί τόσο σκληρή και ανεύθυνη η επιτροπή της Κύπρου στην επερχόμενη Eurovision, έτσι όπως φέρθηκε η Ελληνική επιτροπή το 2023. Αλλιώς…δίκαιο θα έχουν οι Κύπριοι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *