Luxembourg Song Contest

Λουξεμβούργο: Το RTL μας συστήνει το Luxembourg Song Contest!

Σε δελτίο τύπου που μας απέστειλε νωρίτερα το RTL μας παρουσιάζει τον τίτλο, αλλά και άλλες λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό σόου που πραγματοποιεί για την επιλογή της συμμετοχής του Λουξεμβούργου στην Eurovision 2024!

Luxembourg Song Contest αποφασίστηκε να είναι η ονομασία του format μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος του δουκάτου στον διαγωνισμό της Eurovision, 31 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της χώρας στον θεσμό. Το RTL μας υπόσχεται μία μοναδική βραδιά, με διαφορετικά είδη μουσικής και με καταξιωμένους, αλλά και νέους καλλιτέχνες.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού του Λουξεμβούργου είναι κάτι περισσότερο από διαγωνισμός. Eίναι μια γιορτή του πλούσιου μουσικού μας ταλέντου και ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά μας στη Eurovision!

David Gloesener, αρχηγός αποστολής του Λουξεμβούργου στην Eurovision 2024.

Το show θα μεταδοθεί ζωντανά στο RTL Télé Lëtzebuerg, ενώ ταυτόχρονα για τους φίλους του διαγωνισμού από το εξωτερικό θα μπορούν να το παρακολουθούν σε όλες της ψηφιακές πλατφόρμες του RTL Play.

Περισσότερες ανακοινώνεις για τους φιναλίστ, τα εισιτήρια, αλλά και επιπλέον λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Πληροφορίες για την συμμετοχή του Λουξεμβούργο στην Eurovision μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του RTL για τον διαγωνισμό, στο www.eurovision.lu

Μέχρι τότε δείτε τις δέκα πιο επιτυχημένες συμμετοχές της χώρας στον αγαπημένο μας διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *