Poland LUNA Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Πολωνίας!

Επόμενη στη σκηνή είναι η Πολωνία, με την εκπρόσωπό της LUNA και το τραγούδι “The Tower“!

Ποια είναι η Luna;

Η LUNA, μια έμπειρη τραγουδίστρια, με ενεργή συμμετοχή στη μουσική βιομηχανία από μικρή ηλικία, τραγουδώντας και χορεύοντας σε λαϊκή μπάντα, καθώς επίσης και σε μιούζικαλ και στο Μεγάλο Θέατρο-Εθνική Όπερα της Βαρσοβίας. Μπορεί να παίζει βιολί και πιάνο, είναι στιχουργός (στα αγγλικά και τα πολωνικά) και συνθέτης, ενώ είναι επίσης δασκάλα γιόγκα.

Η τέχνη, η φιλοσοφία και η μόδα είναι τα χόμπι της LUNA, αλλά είναι επίσης γοητευμένη από την αστρολογία. Η LUNA φροντίζει για τη Μητέρα Γη και απορροφά όση ενέργεια καλοσύνης μπορεί από το Φεγγάρι.

Το “The Tower” αφορά ένα ταξίδι προς την αυτοσυνειδητοποίηση και την αυτοπραγμάτωση, από την αρνητικότητα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το τραγούδι χρησιμοποιεί τη μεταφορά ενός πύργου αρνητικότητας και περιορισμένου δυναμικού, παροτρύνοντας τον ακροατή να ανατρέψει τον πύργο με δύναμη.

Η πρόβα:

Η LUNA εμφανίζεται στη σκηνή μεταξύ δύο τεράστιων neon πύργων σκακιού που κυλούν στη σκηνή. Φοράει μία λαμπερή κόκκινη κάπα με τεράστιους αιχμηρούς ώμους σε κόκκινο χρώμα.

Poland Eurovision 2024

Luna Eurovision 2024 – Poland’s 2n Rehearsal

Η LUNA σε πολλά σημεία της εμφάνισης παίζει με το LED πάτωμα και φαίνεται να ιππεύει ένα κόκκινο άλογο. Μία ακόμη θεατρική εμφάνιση σε ένα καθαρόαιμο pop-ραδιοφωνικό τραγούδι. Στο τέλος προστίθενται και πυροτεχνήματα, ενώ η ίδια φαίνεται πιο άνετη στη σκηνή.

Luna Eurovision 2024 - Poland's 2n Rehearsal

Luna Eurovision 2024 – Poland’s 2n Rehearsal

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Φωτογραφία: EBU/Sarah Louise Bennett

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *