loukas giorkas

Λούκας Γιώρκας: «Όταν επιλέχθηκα για τη Eurovision, δέχθηκα άσχημη κριτική από την τηλεόραση»!

Ο Λούκας Γιώρκας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Open, «Πρωινό Σου Σου» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δική του συμμετοχή στoν μουσικό διαγωνισμό, αλλά και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

«Ήταν συγκλονιστική εμπειρία. Δεν είχα ποτέ όνειρο ζωής να πάω στη Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 11η θέση δεν ήταν ικανοποιητική για τη Μαρίνα Σάττι, σίγουρα θα ήθελε να βγει πρώτη. Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα. Ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός να αποπροσανατολίσει το κοινό και να κερδίσει άλλο τραγούδι, από αυτό που φαινομενικά είχε απήχηση. Όταν επιλέχθηκε το τραγούδι μου για τη Eurovision, οι κριτικές και οι απόψεις στην Ελλάδα ήταν κακές.Δεν φύγαμε με τις ευλογίες των περισσότερων ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση κι έχουν το βήμα να πουν την άποψή τους. Με πείσμωσε αυτό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λούκας Γιώργκας, με τον Stereo Mike, τερμάτισαν στην 7η θέση του μεγάλου Τελικού, έχοντας κερδίσει μάλιστα την τρίτη θέση στο Televoting.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ξεκάθαρα από τις πιο ωραίες συμμετοχές που μας εκπροσώπησαν, με άρωμα Ελλάδας και από τα πιο ωραία τραγούδια. Καταπληκτικός καλλιτέχνης και ευγενικός. Πάντα αυτό γίνεται, κάθε φορά ειδικά τα βρωμερά τα πρωινάδικα βγάζουν χολή, ότι ακριβώς έγινε και φέτος με τη Μαρίνα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *