Άγιος Μαρίνος: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Una Voce per San Marino 2025!

Παρά τις διάφορες συζητήσεις περί απόσυρσης, η μικρή χώρα του Αγίου Μαρίνου, πρόκειται να συμμετέχει κανονικά στην Eurovision 2025, που θα λάβει χώρα στην Ελβετία!

Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής της χώρας στον Διαγωνισμό, η SMRTV, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, ανοίγει επίσημα την υποβολή αιτήσεων για το Una Voce per San Marino, τον εθνικό τελικό της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ιστοσελίδα www.unavocepersanmarino.com, στην οποία μπορούν να καταθέσουν τόσο νέοι, όσο και καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία, είναι πως η δημόσια τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου, δεν θέτει κάποιον περιορισμό σχετικά με την καταγωγή του καλλιτέχνη. Μπορεί λοιπόν να καταθέσει οποιοσδήποτε, είτε είναι κάτοικος του Αγίου Μαρίνου, είτε όχι!

Τον Άγιο Μαρίνο φέτος στο Μάλμε εκπροσώπησε το ισπανικό συγκρότημα Megara με το τραγούδι “11:11” χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στο Μεγάλο Τελικό, αφού κατέλαβε τη 14η θέση στον δεύτερο ημιτελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2025, στην Ελβετία!

Πηγή: unavocepersanmarino.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *