Ελλάδα: “Θα καταθέσω πρόταση στην ΕΡΤ λίαν συντόμως”…

Μετά την Ευαγγελία, η οποία έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι που πρόκειται να προτείνει σύντομα στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025, σειρά έχει μία ακόμη τραγουδίστρια, η οποία επίσης δηλώνει πως θα υποβάλλει την πρόταση της για την ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο μουσικό διαγωνισμό.

Η Σάγια η οποία το 2015 έφτασε πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, μίλησε στο περιοδικό Gala για το όνειρο της να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision, αλλά και την πρόθεση της να υποβάλει σύντομα ένα τραγούδι στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ κάθε χρόνο να δηλώσω συμμετοχή. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα, αλλά δεν πειράζει. Θα συνεχίσω να προσπαθώ διότι είναι ένα από τα εφηβικά μου όνειρα. Κάποια στιγμή, οι συνεργάτες μου μού είχαν φέρει πρόταση να εκπροσωπήσω τη Ρουμανία, αλλά δεν ευδοκίμησε.

Το είπα τις προάλλες σε δυο εκπομπές της ΕΡΤ, ελπίζω να με άκουσαν, ότι φέτος θέλω να έχω την τιμή και τη χαρά να πάω στην Eurovision με την Ελλάδα που με ανέδειξε. Θα καταθέσω πρόταση λίαν συντόμως!

Φυσικά όπως έχουμε γράψει και σε ανάλογες περιπτώσεις, όλα θα εξαρτηθούν από την μέθοδο που θα επιλέξει η ΕΡΤ για την ανάδειξη του επόμενου εκπροσώπου μας στο διαγωνισμό. Όλα θα φανούν τον Σεπτέμβριο και αφού τοποθετεί η νέα διοίκηση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Η Σαγια είναι από τις περιπτώσεις που στα χαρτιά είναι μια εξαιρετική επιλογή, στην πράξη όμως δεν μας έπεισε όταν την είδαμε live λίγα χρόνια πριν. Μακάρι να έχει ένα καλό τραγούδι και εννοειται να έχουμε τη δυνατότητα να τη δούμε και ζωντανά στο πλαίσιο κάποιου εθνικού τελικού. Και αν είναι όπως πρέπει να είναι φωνητικά, μακάρι να πάρει το χρίσμα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *