Μαυροβούνιο: Στις 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Montesong!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας το Μαυροβούνιο επιστρέφει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, και μάλιστα με την διοργάνωση ενός εθνικού τελικού, που όπως φαίνεται θα είναι και ο πρώτος για την φετινή σεζόν!

Με σημερινό του άρθρο, το RTCG, η δημόσια τηλεόραση του Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε πως το Montesong, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου, και όχι σε δύο μέρες, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

O λόγος για αυτή την αλλαγή, είναι πως την συγκεκριμένη ημέρα, γιορτάζεται η επέτειος ίδρυσης της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, και οι ιθύνοντες, θέλουν γιορτάσουν αυτή την σημαντική μέρα, μαζί με την έναρξη μιας καινούργιας σελίδας του Μαυροβουνίου, στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, θα παρουσιαστούν 16 ανταγωνιστικές συνθέσεις. Ο καλύτερος θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία.

Όπως έχει δηλώσει η τελευταία εκπρόσωπος της χώρας και καλλιτεχνική διευθύντρια στο RTCG, Vladana Vučinić:

«Αυτή θα είναι η αρχή μιας καινούργιας και επιτυχημένης εποχής για το Μαυροβούνιο στην Eurovision.»

Το Μαυροβούνιο έλαβε τελευταία φορά μέρος στο Τορίνο το 2022, όταν η Vladana ερμήνευσε το “Breathe”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2025, στην Ελβετία!

Πηγή: rtcg.me

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *