Μαυροβούνιο: Αυτοί είναι οι 16 καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο Montesong!

Το Μαυροβούνιο επιστρέφει στον Διαγωνισμό μετά από δύο χρόνια και είναι αποφασισμένο αυτή η επιστροφή, να είναι η έναρξη μιας νέας, επιτυχημένης εποχής της χώρας στην Eurovision!

H προθεσμία που είχαν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν τα τραγούδια του για τον εθνικό τελικό, έληξε την 1η Οκτωβρίου, και μετά από την αξιολόγηση της ειδικής επιτροπής, το κανάλι είναι έτοιμο να παρουσιάσει τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στον εθνικό τελικό.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την πρωινή εκπομπή “Jutarnji Program” του RTCG. Έτσι, οι 16 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2025, είναι:

  1. Anastasija Koprolčec“Kraj”
  2. Bend “9”“Stop War”
  3. Boban Rajović“Suze”
  4. Dolce Hera“Repeat”
  5. Đurđa“To Ljubav Je”
  6. GlumciBend“San”
  7. Isak Šabanović“Ljeto, Ljeto, Ljeto”
  8. Kejt“Obala Raja”
  9. Luka Perazić i Rade Vukčević – “Dva Srca”
  10. Luka Radović“Kada Dođe Maj”
  11. Milena Vučić“Škorpija”
  12. Nemanja Petrović“Među Zvijezdama”
  13. Neonoen – “Clickbait”
  14. Nina Žižić“Dobro Došli”
  15. Tina Džankić“Nova”
  16. Verica Čuljković “Čuješ li”

Μια αξιοσημείωτη επιστροφή, είναι αυτή της Nina Žižić, η οποία μαζί με τους Who See, ερμήνευσε το 2013, το αγαπημένο στους φαν “Igranka”! Eπίσης η Kejt η οποία τερμάτισε δεύτερη στον εθνικό τελικό της χώρας το 2018, με το τραγούδι “Neželjena”, αλλά και η Milena Vučić που έχει πάρει μέρος στον εθνικό τελικό το 2006 για την Σερβία-Μαυροβούνιο.

Η RTCG ανακοίνωσε επίσης τρεις αναπληρωματικούς καλλιτέχνες, σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αποσυρθεί:

  • Tamara Žinković“Fatal flight”
  • Hanibal – “Protect me”
  • Danijel Popović“Kano cast”

Στην συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν αλλαγές στα τραγούδια τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου, ωστόσο οι τελικές εκδοχές των τραγουδιών θα δημοσιευτούν στις 17 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν τον εθνικό τελικό.

Το Montesong θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου με την συμμετοχή κοινού και κριτικής επιτροπής σε αναλογία 50%, ενώ αναμένεται να είναι και ο πρώτος εθνικός τελικός της καινούργιας σεζόν!

Μέχρι να μάθουμε όμως την φετινή συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision, ας θυμηθούμε την τελευταία τους συμμετοχή, αυτή του 2022 και της Vladana με το “Breathe”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

Πηγή: rtcg.me

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *