Γερμανία: Δρομολογούνται αλλαγές στον τρόπο επιλογής για την Eurovision 2025;

Σύμφωνα με το γερμανικό ιστότοπο DWDL η εταιρεία παραγωγής που είχε εμπλακεί για τρία χρόνια στην προετοιμασία της μεθόδου ανάδειξεις της συμμετοχής της Γερμανίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει αποσυρθεί.

Ο ιστότοπος DWDL αναφέρει πως η Bildergarten δεν είναι πλέον η υπεύθυνη εταιρεία παραγωγής πίσω από τη γερμανική διαδικασία επιλογής της συμμετοχής για την Eurovision. Η Bildergarten είχε συνεργαστεί με το κανάλι NDR στην παραγωγή των τρίων τελευταίων εγχώριων τηλεοπτικών διαγωνισμών για την επιλογή του γερμανού εκπροσώπου.

Το κανάλι NDR με τη σειρά του ανέφερε ότι:

“Θα ανακοινώσουμε σύντομα τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεγεί η γερμανική συμμετοχή για την Eurovision 2025”

Από πέρσι έχουν υπάρξει εικασίες πως ο γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ARD εξετάζει αλλαγές σχετικά με την εθνική προσέγγιση για την Eurovision. Μία ακόμα εικασία ανέφερε πως το κανάλι NDR θα έχανε τα δικαιώματα του διαγωνισμού τα οποία θα περνούσαν στο κανάλι MDR, ωστόσο το NDR τα διατήρησε.

Επιπροσθέτως τον περασμένο Απρίλιο, ο Stefan Raab είχε προτείνει μία νέα μέθοδο επιλογής που θα αναβίωνε της γερμανικές ελπίδες στην Eurovision. Ο Raab είχε προτείνει την ανάμοιξη και των τεσσάρων τηλεοπτικών φορέων της Γερμανίας (ARD, ZDF, RTL Deutschland, ProSiebenSat.1) στη διοργάνωση της εθνικής επιλογής.

Πηγή: DWDL

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *