Ολλανδία: Καμία απόφαση σχετικά με την Eurovision 2025!

Παρά τις ελπιδοφόρες αναρτήσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, η Ολλανδική δημόσια τηλεόραση, δήλωσε σήμερα μέσω του προέδρου του καναλιού, πως η διοίκηση δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση σχετικά με την Eurovision 2025.

O Taco Zimmerman, o πρόεδρος της AVROTROS, μίλησε στην ιστοσελίδα “Spreek Buis”, και δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία απόφαση σχετικά με την συμμετοχή ή όχι της Ολλανδίας στην Eurovision 2025.

O Zimmerman, ρωτήθηκε για το αν η AVROTROS σκέφτεται να αποσυρθεί από τον Διαγωνισμό:

«Θα έχετε σύντομα νέα πάνω σε αυτό σύντομα, αλλά δεν θα είχαμε ζητήσει αναβολή, αν δεν εξετάζαμε το θέμα σοβαρά.»

Τις τελευταίες μέρες, υπάρχει μια έντονη φημολογία στον Ολλανδικό τύπο, πως η AVROTROS σκοπεύει να συμμετέχει στον Διαγωνισμό της Βασιλείας και μάλιστα έχει ήδη επιλέξει τον Joost Klein ως εκπρόσωπο.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, ο πρόεδρος ρωτήθηκε γιατί η δημόσια τηλεόραση, δεν είναι ανοιχτή σχετικά με τον τρόπο που θα λάβει αυτή την απόφαση:

«Πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την EBU, για το γεγονός πως πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Θέλουμε εγγυήσεις πριν αποφασίσουμε αν θα συμμετέχουμε. Το να μείνουμε εκτός, υπήρξε ως σκέψη. Είχε να κάνει όμως με τον επόμενο διαγωνισμό, ποτέ δεν σκεφτήκαμε να αποσυρθούμε για τα καλά.»

Η EBU έχει δώσει στην AVROTROS προθεσμία μέχρι την 1η Νοεμβρίου, προκειμένου να αποφασίσει αν θα λάβει μέρος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025.

Η προθεσμία της Ολλανδίας τελειώνει σε λίγες μέρες, οπότε σύντομα θα έχουμε νέα σχετικά με την συμμετοχή της χώρας στον επόμενο Διαγωνισμό!

https://www.youtube.com/watch?v=IiHFnmI8pxg

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

Πηγή: spreekbuis.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *