Greek singer Shaya has submitted an entry for the participation in Selecţia Naţională 2019

Hδημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει καταγωγή και από τη Δανία, Shaya, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι έχει καταθέσει συμμετοχή για τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας,  Selecţia Naţională 2019.

Στη συνέντευξη της στο vipnews.gr με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, αλλά και τις εμφανίσεις της στο Βοτανικό στο πλάι του Τόνυ Σφήνου, η Shaya επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για μια δεύτερη συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και το γεγονός ότι έχει ήδη υποβάλλει υποψήφιο τραγούδι στο  Selecţia Naţională, τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας.

Είναι γνωστό οτι θέλω να πάω στην Eurovision, είναι μια γιορτή μουσικής που σε βοηθάει στο να γίνεις γνωστός και στο εξωτερικό… Θα ήθελα πολύ να πάω με την Ελλάδα διότι είναι η χώρα που με ανέδειξε σαν δεύτερη επιλογή θα ήταν η Δανία επειδή ως γνωστόν είμαι και μισή Δανέζα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες με τους συνεργάτες μου δεχτήκαμε μια πρόταση από την Ρουμανία για την Eurovision και το σκέφτομαι θερμά… Ήδη έχουμε καταθέσει το τραγούδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Η ίδια πριν από δύο εβδομάδες στο ART FM, είχε δηλώσει πως είναι έτοιμη για μια δεύτερη απόπειρα προκειμένου να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό της Eurovision. Όπως φαίνεται τα λεγόμενα της επιχειρεί να πραγματοποιήσει, όχι όμως με τη χώρα μας ή τη Δανία που είναι η χώρα καταγωγής της, αλλά μέσω της Ρουμανίας.

Η Shaya δεν διευκρίνισε αν το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι η συμμετοχή που υπέβαλλε στη Ρουμανική δημόσια τηλεόραση. Σας υπενθυμίζουμε ότι το 2015 η Shaya επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το Sunshine, μη καταφέρνοντας όμως να κερδίσει τον εθνικό τελικό.

Ακούστε παρακάτω το νέο της τραγούδι, που παρεμπιπτόντως είναι διάρκειας σχεδόν 3 λεπτών και ίσως να είναι και το τραγούδι που κατέθεσε για να εκπροσωπήσει τη Ρουμανία στο Τελ Αβίβ:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *