Αυστραλία: Νέα ονόματα υποψηφίων αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ

Ο Αυστραλιανός τύπος αποκαλύπτει νέα ονόματα υποψηφίων στον εθνικό τελικός της χώρας για τη Eurovision 2019, Australia Decides. Πρόκειται για τους Sheppard, Kate Miller-HeidkeElectric Fields και Mark Vincent.

Από τους άνω αναφερόμενους μόνο οι Sheppard επιβεβαίωσαν στην Daily Telegraph ότι θα συμμετάσχουν στο Eurovision: Australia Decides.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσουμε την Αυστραλία σε αυτό που ονομάζεται Ολυμπιακοί Αγώνες της pop μουσικής.

Οι Sheppard είναι ένα indie pop συγκρότημα που το 2014 κατέκτησαν το βραβείο του καλύτερο συγκροτήματος της Αυστραλίας, στα ARIA Awards. Έχουν κυκλοφορήσει δύο album, φθάνοντας στη θέση νο2 και νο1 αντίστοιχα των charts της χώρας τους.

Η Kate Miller-Heidke εμφανίσθηκε στα μουσικά πράγματα το 2006. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και albums. Ασχολείται και με την τηλεόραση, παράλληλα με τη μουσική. Οι Electric Fields είναι ένα περίεργο αλλά και πολύ ενδιαφέρον ντουέτο. Τους αρέσει να συνδυάζουν την ηλεκτρονική μουσική με παραδοσιακούς ήχους. Τέλος, ο Mark Vincent είναι τενόρος και νικητής του Australia’s Got Talent. Από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει εφτά album και ένα best-off!

Το SBS πρόσφατα δημοσίευσε ένα trailer του Eurovision Australia Decides, δίνοντας κάποια στοιχεία από τους διαγωνιζόμενους. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτούς που πιθανολογούνται στο προηγούμενο άρθρο μας.

Το Eurovision Australia Decides θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στην Γκόλντ Κόουστ. Το αποτέλεσμα θα κριθεί ακριβώς όπως και στη Eurovision, κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και 50% από μία ειδική κριτική επιτροπή. Παρουσιαστές του πρώτου εθνικού τελικού της Αυστραλίας θα είναι οι Myf Warhurst και Joel Creasey. Τα υποψήφια τραγούδια του Eurovision Australia Decides αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Updated

Το SBS επιβεβαίωσε την συμμετοχή και των τεσσάρων άνω αναφερόμενων καλλιτεχνών στο Eurovision: Australia Decides.

πηγή: Eurovoix

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *