Eurovision 2019: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του διαγωνισμού

H EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο τους παρουσιαστές της Eurovision 2019, επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα δημοσιεύματα και όλα όσα και εμείς εδώ στο EurovisionFun αναφέραμε το προηγούμενο διάστημα. Δύο άνδρες και δύο γυναίκες, οι Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar and Lucy Ayoub θα είναι οι παρουσιαστές του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η Bar Refaeli είναι 33 ετών και έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και οίκους του εξωτερικού. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ηλικία των 15 ετών, ενώ τα έτη 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Ο Erez Tal είναι 57 ετών και έχει  μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, αφού έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects του Ισραήλ.

Η Lucy Ayoub είναι 26 ετών και ανήκει στο δυναμικό της ΚΑΝ, στη Eurovision της Λισαβόνας ήταν αυτή που ανακοίνωσε την βαθμολογία του Ισραήλ. Ο Assi Azar είναι 39 ετών είναι είναι παρουσιαστής του εθνικού τελικού του Ισραήλ για τη Eurovision από το 2015 και μετά, του Next Star for Eurovision. Έχει παρουσιάσει σημαντικά σόου στην καριέρα του, αλλά και ριάλιτι. Θεωρείται από τις σημαντικότερες LGBT φιγούρες της χώρες.

Επόμενο ραντεβού πλέον η κλήρωση κατανομής των χωρών στους δύο ημιτελικούς και η τελετή παράδοσης των κλειδιών του διαγωνισμού από τον δήμαρχος της Λισαβόνας στον δήμαρχο του Τελ Αβίβ, στις 28 Ιανουαρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *