Eurovision 2020: Από εραστής της Daenerys, παρουσιαστής του Διαγωνισμού στο Ρότερνταμ!

Ο λόγος φυσικά για τον ηθοποιό-μουσικό, Michiel Huisman, ο οποίος συμμετείχε στο καστ της μεγάλης επιτυχίας του HBO Games of Thrones, παίζοντας τον εραστή της Daenerys, Daario Naharis. Ο Ολλανδός ηθοποιός είναι ένα από τα φαβορί, προκειμένου να είναι ένας εκ των τριών παρουσιαστών της Eurovision 2020, τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Από το Game of Thrones παρουσιαστής της Eurovision 2020;

Ο παραγωγός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, Sietse Bakker, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, αποκάλυψε ότι οι παρουσιαστές θα είναι τρεις. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανάμεσα τους να δούμε και τον Michiel Huisman, απάντησε το εξής:

Ο Huisman είναι ένα καλό όνομα! Ποιος ξέρει …

Sietse Bakker, για το ενδεχόμενο να δούμε τον Michiel Huisman παρουσιαστή της Eurovision 2020.

Ήδη γνωρίζουμε από τον σχολιαστή της ολλανδικής μετάδοσης, αλλά και μέλους της επιτροπής επιλογής των συμμετοχών της χώρας στο διαγωνισμό, Cornald Maas, ότι στην παρουσίαση θα είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι μάλιστα έχουν επιλεγεί! Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση από τους διοργανωτές, οπότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ποιος είναι ο Michiel Huisman;

Ο Michiel Huisman 38 ετών, είναι Ολλανδός ηθοποιός και μουσικός. Έγινε συμμετάσχει σε διεθνείς παραγωγές, όπως στην ταινία Wild ή στην σειρά The Haunting of Hill House. Ευρέως γνωστός όμως έγινε μέσα από το Game of Thrones, παίζοντας  τον Daario Naharis, έναν εκ των στρατηγών της Βασίλισσας Daenerys, που στην πορεία έγινε φλογερός εραστής της.

Υπήρξε κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας Fontane, με την οποία την τριετία 2001-2003, κυκλοφόρησε τρία singles. Το 2004 η μπάντα διαλύθηκε και ο Huisman ακολούθησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας τα επόμενα χρόνια, ένα άλμπουμ και δύο singles.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική, παγώνοντας όπως δήλωσε ο ίδιος την πορεία του στα μουσικά πράγματα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *