Ισλανδία: Τα αποτελέσματα του Πρώτου Ημιτελικού του Söngvakeppnin 2020!

Άνοιξε απόψε η αυλαία με τον πρώτο ημιτελικό του Söngvakeppnin 2020, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Ισλανδία θα επιλέξει την συμμετοχή της για την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision.

Σε απευθείας μετάδοση από το συνεδριακό κέντρο Háskólabíói του Ρέικιαβικ, η χώρα του πάγου και της φωτιάς κλήθηκε να επιλέξει τους δύο φιναλίστ που θα πάρουν το μαγικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικού του Söngvakeppnin 2020 και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2020.

Τα 5 υποψήφια τραγούδια εμφανίστηκαν με την εξής σειρά:

  1. Kid IsakÆvintýri

2. Elísabet Elta þig

3. Brynja MaryAugun þín

4. Ísold & HelgaKlukkan tifar

5. DIMMAAlmyrkvi

Οι 2 φιναλίστ της βραδιάς προέκυψαν έπειτα από συνδυαστική ψήφο, τόσο της κριτικής επιτροπής, όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για τους:

  • DIMMAAlmyrkvi
  • Ísold & HelgaKlukkan tifar

Συνολικά 4 τραγούδια θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό (δύο από κάθε ημιτελικό), ενώ το δημόσιο κανάλι της χώρας έχει το δικαίωμα να επιλέξει ακόμη ένα τραγούδι.

Ο 2ος ημιτελικός θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο στις 21:45 (ώρα Ελλάδας), όπως και ο μεγάλος τελικός της 29ης Φεβρουαρίου.

Είστε ικανοποιημένοι από τους δύο πρώτους φιναλίστ του Söngvakeppnin 2020 ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ισλανδίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *