Λευκορωσία: Απόψε ο Τελικός για την Eurovision 2020!

Απόψε το βράδυ στα 600-meters studio θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Λευκορωσίας όπου και θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της χώρας στο Ρότερνταμ.

Συνολικά 95 τραγούδια υποβλήθηκαν στην εθνική ραδιοτηλεόραση της Λευκορωσίας, BTRC. Ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από πέρσι, αφού το 2019 η χώρα έλαβε 113 τραγούδια. Από τα 95 αυτά τραγούδια, μόνο 49 κατάφεραν να περάσουν στο στάδιο των live auditions, ενώ 12 καλλιτέχνες κέρδισαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν απόψε την εκπροσώπηση της Λευκορωσίας στο Ρότερνταμ.

H σειρά εμφάνισης των 12 διαγωνιζόμενων στον τελικό έχει ως εξής:

  1. NAPOLI  Don’t Let Me Down
  2. Sasha Zakharik Rocky Road”
  3. Anastasiya Malashkevich Invisible
  4. CHАKRАS La-ley-la
  5. Anastasiya Hlamоzda “Burning Again
  6. Anastasiya Razvadоvskaya Hello
  7. Yan Yarosh “Fire
  8. Angelika Pushnоva True Love
  9. Darya Khmelnitskaya “On Fire
  10. АURА Barany svaje
  11. KeySi Chili Pepper
  12. VАL Da vidna

Μεταξύ των φιναλίστ είναι και το τραγούδι του Νίκου Σοφή με την Angelika PushnovaTrue Love. Μακάρι να είναι η συμμετοχή του αυτή που θα εκπροσωπήσει την Λευκορωσία!

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Eugene Perlin και η Helena Meraai, η οποία το 2017 εκπροσώπησε την Λευκορωσία στην Junior Eurovision 2017, ενώ το 2018 ήταν μαζί, οι δύο εκ των τριών παρουσιαστών της παιδικής Eurovision στο Μινσκ.

Σε αντίθεση με πέρσι, το αποτέλεσμα θα κριθεί τόσο από την κριτική επιτροπή (50%) όσο και από το τηλεοπτικό κοινό (50%). Σε περίπτωση ισοψηφίας στην πρώτη θέση, τον πρώτο λόγο για το νικητήριο τραγούδι θα έχει η επιτροπή της βραδιάς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον εθνικό τελικό της χώρας σε απευθείας μετάδοση στις 21:00 ώρα Ελλάδος πατώντας εδώ.

Ποιος πιστεύετε θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Λευκορωσία στην Eurovision 2020.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από το λίγο που τα έχω ακούσει σε διάφορα τοπ των φανς θεωρώ την επιλογή της Λευκορωσίας μακράν τη πιο αδύναμη. Κανένα δεν μπορεί να οδηγήσει την χώρα στον τελικό ακόμα και αν υπάρχουν παραδοσιακοί σύμμαχοι της Λευκορωσίας στον ημιτελικό της. Τα τραγούδια είναι κάτω του μετρίου.
    Καμιά σχέση με το περσινό like it που αν και πρόχειρογραμμένο ήταν τουλάχιστον πιασαρικο και ‘guilty pleasure’

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *