Σουηδία: Χωρίς περιοδεία το Melodifestivalen 2021;

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σημερινό άρθρο στο popmuzik η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη περιοδεία σε διάφορες πόλεις της χώρας, για του ημιτελικούς κ τον τελικό του Melodifestivalen 2021, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού.

Τέλος η περιοδεία για το Melodifestivalen 2021

Ο τελικός του Melodifestivalen 2020 στις 7 Μαρτίου, ήταν το πολυπληθέστερο γεγονός της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε τελευταία, με πάνω από 30 χιλιάδες θεατές.

Οι μεγάλες συγκεντρώσεις απαγορεύονται ακόμα τόσο στη Σουηδία, όσο και στις περισσότερες χώρες. Οι υπεύθυνοι του SVT σκέφτονται ήδη δύο σενάρια για το πως θα πραγματοποιηθεί το Melodifestivalen 2020, αφού θεωρούν ότι οι απαγορεύσεις στις συναθροίσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον έξι μήνες ακόμη.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε την καθιερωμένη περιοδεία του Melodifestivalen σε έξι διαφορετικές πόλεις, σε μεγάλα στάδια, με πολλούς θεατές.

Τα εναλλακτικά σενάρια της SVT

Δύο σενάρια εξετάζουν στην σουηδική δημόσια τηλεόραση. Το ένα είναι όλες οι βραδιές του Melodifestivalen 2021 να γίνουν σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, κάτι δηλαδή παρόμοιο με ό,τι θα συμβεί στην Βαρσοβία με την Junior Eurovision 2020.

Το δεύτερο σενάριο είναι το Melodifestivalen να πραγματοποιηθεί σε μία αρένα, σε ένα μικρότερο γήπεδο, με λιγότερο κόσμο από ό,τι συνήθως.

Το ποιο σενάριο θα επιλεγεί τελικά θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και από την τυχόν ανακάλυψη εμβολίου ή θεραπείας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: popmuzik
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *