Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση της ΕΡΤ για την Eurovision 2021!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΕΡΤ πραγματοποίησε σήμερα (10/9) την πρώτη της συνάντηση για την Eurovision 2021. Ουσιαστικά επρόκειτο για το πρώτο meeting των υπευθύνων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης (διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας και τμήμα διεθνών σχέσεων), με τους συντελεστές της συμμετοχής μας (Dream Team).

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Σεπτέμβριο αλλά τόσο η ομάδα της Stefania, όσο και οι άνθρωποι της ΕΡΤ που ασχολούνται με το project δεν θέλουν να χάσουν χρόνο, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα γίνεται την επόμενη συμμετοχή μας, με στόχο φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση τέθηκαν κάποια πρώτα χρονοδιαγράμματα, αλλά και κάποια σχέδια για την συνέχεια, στο δρόμο προς το Ρότερνταμ. Οι συναντήσεις αυτές φυσικά και η επικοινωνία θα συνεχισθούν, ενώ σύντομα η Stefania θα έρθει στην Ελλάδα για να ηχογραφήσει τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει οι Δημήτρης Κοντόπουλος και ARCADE, προκειμένου ακολούθως να υποβληθούν στην ΕΡΤ, η οποία όπως αντιλαμβάνεστε θα έχει και την τελική επιλογή.

Άγνωστο παραμένει ακόμα ο τρόπος παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021, αφού αυτό θα αποφασισθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Αυτό που έχει διαμηνυθεί από την EBU, σε όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και φυσικά και στην ΕΡΤ, είναι ότι ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί όπως και να έχει. Το ακριβές format του διαγωνισμού, αν θα υπάρχει κοινό, τα μέτρα προφύλαξης που θα ισχύουν κλπ, θα διασαφηνιστούν εν ευθέτω χρόνω, πάντα με την ελπίδα ότι η πανδημία θα υποχωρήσει τους επόμενους μήνες, υπό το πρίσμα της κυκλοφορίας και των εμβολίων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις αποκλειστικές εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Αποφασίζουμε και διατάζουμε, Κοντόπουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Η πληβείοι φορολογούμενοι είναι απλά για να μας πληρώνουν (αφού ούτως ή άλλως δεν μας βλέπουν).

    Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Πάντως νομίζω αυτός που στεναχωρέθηκε περισσότερο από όλους για την ακύρωση του διαγωνισμού είναι ο Μάριος aka mr sweet. Δύο χρόνια Κοντόπουλος που να αντέξει ο άνθρωπος ρε παιδιά;
      Btw Συγχαρητήρια eurovisionfun για την πρώτη θέση στα νούμερα, well deserved.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *