Philipp Kirkorov: “Υποσχέθηκα ότι θα νικήσω για την Ρωσία και θα το κάνω με τον Sergey Lazarev”!

Πριν από λίγο σε ειδική εκδήλωση που έγινε στη Μόσχα, σε αντικατάσταση των Βραβείων Zhara που ακυρώθηκαν λόγω κορωνοιού, ο Ρώσος superstar Philipp Kirkorov, ερωτώμενος αν θα ξανά πήγαινε στην Eurovision με τον Sergey Lazarev, απάντησε θετικά. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε υποσχέθηκε ότι θα νικήσει για την Ρωσία και δεν θεωρεί καλύτερο καλλιτέχνη από τον Lazarev για να το πετύχει αυτό.

Ο Philipp Kirkorov, μαζί φυσικά με τον δικό μας Δημήτρη Κοντόπουλο και σκηνοθέτη τον Φωκά Ευαγγελινό εκπροσώπησαν ήδη δύο φορές την Ρωσία με ερμηνευτή τον Sergey Lazarev. Την πρώτη φορά το 2016 με το You’re The Only One και την δεύτερη το 2019 με το Scream. Και στις δύο περιπτώσεις κατέλαβε την τρίτη θέση, μάλιστα την πρώτη φορά ήταν ο νικητής του κοινού.

Η τρίτη φορά λένε ότι είναι η τυχερή. Ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, υπάρχει μεγάλη επιθυμία μέσα του για να λάβει αυτή την ικανοποίηση και να κερδίσει τον διαγωνισμό. Έχω ήδη υποσχεθεί να κερδίσω την Eurovision με ό,τι και αν χρειασθεί και θα το κάνω. Θα ήθελα να το πετύχω αυτό με τον καλύτερο καλλιτέχνη και αυτός είναι ο Sergey Lazarev!

Philipp Kirkorov

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Филипп Киркоров о Сергее и Евровидении..🥺❤️ так волновалась задавать вопрос Филиппу Бедросовичу…До сих пор руки трясутся!!😬😁 И да, конечно поедЕте правильно писать. На коленке монтировала торопилась. Извините за ошибку…😬🙄 Спасибо Каро @karocinema за билеты!🤩 #сергейлазарев #лазаревсергей #sergeylazarev #lazarevteam #lazarevsergey #жара #карофильм #karocinema #киркоров #филиппкиркоров #евровидение

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sнυмιℓσνα Ɗαsнα🦹🏻‍♀️ (@lazarevsergey__fan) στις

Η Ρωσία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις της για την Eurovision 2021, αν και αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μία ακόμα χρονιά τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης.

Για την Eurovision 2020 την Ρωσία επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν οι Little Big με το τραγούδι Uno:

Θα θέλατε να δείτε ξανά τον Sergey Lazarev στην σκηνή της Eurovision;

Πηγή: Instagram, Katja Lund

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *