Ελλάδα: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τα γυρίσματα του videoclip του Last Dance! (Video)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου φιλοξενήθηκαν η Stefania και ο σκηνοθέτης του “Last Dance“, Κώστας Καρύδας, σε live σύνδεση από το ξενοδοχείο Hilton.

Μέσω αυτού, η Stefania έκανε γνωστό πλέον πως η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021 θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 10 Μαρτίου!

Η πρεμιέρα του “Last Dance” θα πραγματοποιηθεί πιθανοτατα μέσα απο την εκπομπη της ΕΡΤ,  φλΕΡΤ, με την Νάντια Κοντογεώργη.

Ο Κώστας Καρύδας από μεριάς του έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το video clip του τραγουδιού, τα γυρίσματα του οποίου ξεκκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, από τον ιππικό όμιλο Αθηνών, έπειτα από την φωτογράφηση της Stefania για το εξώφυλλο της συμμετοχής μας.

Οι δηλώσεις της Stefania:

Το “Last Dance” είναι τέλειο, είναι χορευτικό, είναι pop, έχει Dua Lipa vibes κάτι που μ’αρέσει πολύ. Ο Κώστας Καρύδας είναι πολύ δοτικός, ξέρει τι κάνει, είναι πολύ επαγγελματίας και έχει ιδέες που δεν θα φανταζόμουν καθόλου. Ετοιμαστείτε για κάτι πάρα πολύ καλό για την Ελλάδα! Είναι κάτι διαφορετικό από το “SUPERG!RL”, είναι λίγο sexy, είμαι πλέον 18 χρονών.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καρύδα:

Το μεγαλύτερο μέρος του video clip είναι γυρισμένο σε studio, το οποίο είναι σε green  screen που σημαίνει ότι θα έχει αρκετά εφέ με τα οποία θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια αισθητική πινάκων ζωγραφικής, σαν ονειρικές εικόνες. Θα δούμε μια δυναμική γυναίκα,η οποία κάνει πολλά πράγματα, έχουμε χτίσει έναν πιο ονειρικό κόσμο. Η Stefania μεγαλώνει, έχει πολύ ενέργεια και διάθεση. Στο clip θα κάνει πράγματα που δεν θα μπορείτε να φανταστείτε.Το μήνυμα του video clip είναι ότι μετά από κάθε τέλος δημιουργείται μια νέα αρχή. Είναι ονειρικό. Προσπαθήσαμε η σκηνική παρουσίαση και το clip να είναι ξεχωριστά, να μην έχουν άμεση σύνδεση.

Παρακάτω δείτε το video με όλο το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *