OGAE Poll 2021: Τα αποτελέσματα της Λετονίας!

Το δεύτερο σωματείο του δικτύου του OGAE που αποκαλύπτει την βαθμολογία του για το OGAE Poll 2021 είναι αυτό της Λετονίας.

11 μόλις άτομα ψήφισαν για τον OGAE Λετονίας και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

Όπως ήταν και αναμενόμενο το 12αρι πηγαίνει στους The Roop της γειτονικής Λιθουανίας, ενώ το 10 και το 8 στα μεγάλα φαβορί Μάλτα και Ελβετία αντίστοιχα. Η Κύπρος λαμβάνει 5 βαθμούς.

Η συνολική κατάταξη μετά την ψηφοφορία των δύο σωματείων είναι:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το OGAE Poll 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Μηδέν στη Γαλλία; Ουουου!!!

    Περιμένω να δω αν θα είναι η Κύπρος, ο Άγιος Μαρίνος, και οι δύο ή καμία από τις δύο στα αγαπημένα των φαν που θα πατώσουν όπως συμβαίνει με κάποια χορευτική συμμετοχή κάθε χρόνο.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τραγικό το πόσο επηρεάζουν τα στοιχήματα την γνώμη ορισμένων φανς….
    Αποκορύφωμα ότι Μάλτα Άγιος Μαρίνος Κύπρος ακόμα και Ελβετία ψηφίζονται με κλειστά μάτια και τσιμπάνε ψήφους(λίγους ή πολλούς)χώρες που είναι λατρεμένες από τις στοιχηματικές (βλ. Σουηδία και Ισλανδία).
    Εντύπωση μου κάνει το 0 στην Γαλλία, και το 4 στην Εσθονία(?), θετικό ότι η Ουκρανία και το Ισραήλ πήραν κάτι, νομίζω ότι μια από τις 2 θα πάει πολύ καλύτερα τον Μάη από όσο περιμένουμε…Εντύπωση μου κάνει ότι για την ώρα δεν έχουν λάβει έστω μια ψήφο η Βουλγαρία η Ιταλία και η Φιλανδία, ακόμα και το Αζερμπαιτζαν, που ψοφάνε για εθνικ/ποπ οι περισσότεροι eurofans….
    Τι να πω μάλλον τα στοιχήματα επηρεάζουν πολύ, ευτυχώς θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στις πρόβες…
    ΥΓ: συμφωνώ ότι αρκετές χώρες που θα είναι ψηλά στην συγκεκριμένη ψηφοφορία θα πάνε μέτρια έως κακά(αποκλεισμός), το ίδιο ισχύει και με τις τωρινές προβλέψεις- κατευθυντήριες θα πω- των στοιχημάτων. Βέβαια, αυτό το έργο συμβαίνει κάθε χρόνο.

    Απάντηση
  3. Mystery
    Mystery says:

    Επιβεβαιώνω τα όσα έχουν γραφεί από το site σας για την σκηνική εμφάνιση
    Μιλάμε για κάτι που μπορεί στο άκουσμα να μην είναι εντυπωσιακό, τηλεοπτικά όμως γράφει ιστορία. Η ΕΡΤ θέλει διακαώς το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα και θα κάνει τα πάντα.
    Υπάρχει επίσης δυσαρέσκεια ως προς τις δηλώσεις Πανικ..μην σας φανεί παράξενο να μην υπάρξει ανταλλαγή του 12.
    ΥΓ. Συγχαρητήρια στο σάιτ που όπως όλοι έχετε αντιληφθεί είναι η φωνή της ελληνικής συμμετοχής. Αντίστοιχα sites παίζουν Κύπρο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *