Ελλάδα: Στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων για την βαθμολογία των κριτικών επιτροπών το Last Dance!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί. Η ελληνική συμμετοχή με την Stefania και το Last Dance βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων για την βαθμολογία των κριτικών επιτροπών!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενό μας άρθρο, η Ελλάδα βρίσκονταν ήδη στην πρώτη δεκάδα στην εν λόγω στοιχηματική κατηγορία, μετά όμως την δεύτερη πρόβα και την αψεγάδιαστη φωνητική της απόδοση, εκτιναχθήκαμε στην τέταρτη θέση!

Ποτέ με το νέο σύστημα ψηφοφορίας η Ελλάδα δεν κατόρθωσε να βρεθεί στην δεκάδα της βαθμολογίας των κριτικών επιτροπών. Τελευταία φορά που οι κριτικές επιτροπές είχαν στο τοπ10 ελληνική συμμετοχή, ήταν το μακρινό 1993 με την Καίτη Γαρμπή και το Ελλάδα Χώρα του Φωτός.

Η Ελλάδα είναι στην δέκατη θέση για την νίκη στον φετινό διαγωνισμό και ένατο φαβορί για κατάκτηση μία θέση στην πρώτη δεκάδα. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, μια ελληνική συμμετοχή μετά τις πρόβες δεν χάνει έδαφος στα στοιχήματα, αλλά αντιθέτως κερδίζει. Ενδεικτικό της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που έγινε τόσο από την ΕΡΤ, όσο και από την καλλιτεχνική μας ομάδα.

Μείνετε μαζί μας και σήμερα για όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ahoy Arena!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ενδεικτικό το πόσο καλά μπορεί να πάει η φετινή μας συμμετοχη!!
    Απλώς ειλικρινά (για καλό το λέω):
    1. Πρέπει να διορθωθούν πλάνα
    2. Το background γιατί όταν είναι λευκό χάνεται μέσα σε αυτό ο χορευτής και φαίνονται και κάποιες σκιές.
    3. Η Στεφανία να είναι πιο φυσική στην κίνηση γιατί φαίνεται σαν να λέει από μέσα της “χέρι πάνω, κάτω στροφή” και αν χαλαρώσει θα γράφει ακόμα πιο όμορφα στην κάμερα, θα μαγνητίζει περισσότερο!
    Καλή επιτυχία και μακάρι να διορθωθούν αυτά τα μικροπραγματα!!

    Απάντηση
  2. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Αυτό είναι αληθές ,θα σπάσει το ρεκόρ για τις επιτροπές .Που το ρεκόρ είναι η 11η θέση με το Σάκη Ρουβά και τον Γιώργο Αλκαίο με το νέο σύστημα βαθμολογίας .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *