Ελλάδα: Το τρέιλερ της ΕΡΤ για τους ομογενείς!

Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ που έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ για την ψήφο των ομογενών.

H Stefania, ένα κορίτσι της ομογένειας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Stefania δηλώνει ότι είναι τιμή της που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τονίζει σε κάθε της εμφάνιση ότι θέλει να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Η ΕΡΤ είναι παρούσα, η ΕΡΤ φετος κάνει βήματα τεράστια και αν συνεχίσει ετσι και θελήσει η Ελλάδα θα επανελθει σε δόξες! Μπράβο, για να λεμε και τα καλα, γιατι οταν είναι να κράξουμε τρεχουμε ολοι. Η ΕΡΤ το θελει και έχει αρχισει να το κυνηγάει!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κάποιοι δυστυχώς επισημαίνουν μόνο τα αρνητικά ενώ η ΕΡΤ από το 2019 δείχνει άλλο (θετικότατο) πρόσωπο.
      Ελπίζουμε και ευχόμαστε, φέτος,η όλη δουλειά να βγει και στο τελικό πλασάρισμα. Δεν είναι,σαφώς, το παν αλλά δίνει ένα μεγάλο boost.

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Σαφώς και δεν είναι το παν αλλα ναι, ενα πλασαρισμα στην δεκάδα θα είναι το καλύτερο επιστέγασμα. Προσωπικά πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος ακόμα ψιλοκοιμαται μιας και δεν εχουμε δει πλανα απο τα εφφέ, αλλα και παλι εγω προσωπικά νιωθω μεγαλη ικανοποιηση που πλεον δεν πηγαινουμε σαν φτωχοι συγγενείς! Κατι που θα ηθελα φυσικα θα ηταν κι ενα ανοιγμα σε αλλους συνθετες,αλλα ναι φέτος έχει πέσει τρομερή δουλειά που απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί.Αρκετά εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της Ελλάδας ορισμένες χώρες, αρκετες ψήφους διώξαμε,αρκετες ψηφους χαρίσαμε. Ωρα για δυναμικό come back!

        Απάντηση
  2. Το τραγούδι είναι καλό αλλά....
    Το τραγούδι είναι καλό αλλά.... says:

    Φέτος είχαμε μια ενδιαφερουσα ιδέα για σκηνική παρουσίαση αλλά πήγαμε να μας την υλοποιήσουν γραφίστες που δεν μπορούν να κάνουν επαγγελματικά γραφικά που να ανταποκρίνονται στο έτος 2021. Είναι κρίμα. Με λίγα ευρώ παραπάνω και πιο επαγγελματικά γραφικά θα κάναμε τη διαφορά. Αφού το κάνεις που το κάνεις το βήμα ρε ερτ, καντο ολοκληρωμένο και όχι μισά πράγματα. Πόσα λεφτά παραπάνω δηλαδή θα ήθελε μια καλύτερη εταιρία γραφικών? Επιπλέον 20.000 ευρώ? Ας έδινες PayPal να σου βάλουμε ένα ποσό να τα μαζέψεις. Έλεος δηλαδή.

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Έχεις δει τα γραφικά και το λες αυτό? Η βασίζεται σε 1-2 πικροχολους blogger που κάνουν livestreaming στο youtube? Καλό είναι να βλέπουμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *