Ελλάδα: Στο στόχαστρο της ΕΡΤ ήταν η Stefania από το 2016 και την Junior Eurovision!

Η ΕΡΤ παρακολουθούσε τη μουσική καριέρα της Stefania και την είχε στο στόχαστρο της για τον διαγωνισμό, ήδη από την Junior Eurovision 2016, όταν μαζί με τις Kisses εκπροσώπησαν την Ολλανδία στον παιδικό διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της τελετής του τιρκουάζ χαλιού στο Ρότερνταμ, η Stefania αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στην Eurovision:

Πήγα στην Junior Eurovision, και με είδαν εκεί να τραγουδώ από την ΕΡΤ.  Μου έστειλαν ένα e-mail που έλεγε «θέλουμε να τραγουδήσεις στα βραβεία MAD, για να δούμε αν θα αρέσεις στους Έλληνες ή οχι». Και το έκανα, εκεί συνάντησα τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Μου είπε να επιστρέψω στο στούντιο του και μετά να κάνουμε τραγούδια μαζί. Τότε με ρώτησε αν ήθελα να συμμετάσχω στην Eurovision.

Η Stefania εκπροσώπησε την Ολλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού Junior Eurovision του 2016 ως μέρος των Kisses:

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η διοίκηση της ΕΡΤ το 16’/’17/’18 ανάθεμα και αν ήξερε πόσες χώρες συμμετείχαν την εκάστοτε χρονιά…
    Για αυτό είχαμε 2 αποκλεισμούς, παρολίγον 3, γιατί αδιαφορούσαν πλήρως για το προϊόν τους. Σε αντίθεση με την διοίκηση από το 2019 και μετά… (Ελπίζω φέτος να τους βγει και στο βαθμολογικό πίνακα).
    Άρα λογικά κάποιος από την τωρινή διοίκηση θα την είχε στα υπόψιν του από τη συμμετοχή της το ’16 στην junior Eurovision(όχι γενικά η ΕΡΤ) και θα πείστηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία μετά την εμφάνιση της στα mad awards.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *