Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Φινλανδίας!

Σειρά έχουν οι Blind Channel από την Φινλανδία. Το Dark Side ως ένα alternative rock κομμάτι παρουσιάζεται ικανοποιητικά στην σκηνή και με την παρουσία φωτιών δίνει την ατμόσφαιρα που θα απαιτούσε μία τέτοια συμμετοχή. Αν και η εμφάνιση είναι ικανή να φέρει την Φινλανδία στον τελικό του Σββάτου δεν γνωρίζουμε κατα πόσο θα μπορούσε να ξεχωρίσει μέσα στο πληθος των συμμετοχών ιδιαίτερα μετά την πρώτη πρόβα της ροκ συμμετοχής της Ιταλίας που σκαρφάλωσε στην κορυφή των στοιχημάτων.

Η δεύτερη πρόβα

Η ροκ συμμετοχή του δεύτερου ημιτελικού ξεκινά. Οι Blind Channel δεν έκαναν αλλαγές στην εμφάνιση τους. Η σκηνή γεμίζει με μπλε και κόκκινα φώτα που εναλλάσσονται με τον ρυθμό του Dark Side. Στην γέφυρα του κομματιού η σκηνή και οι ίδιοι βυθίζονται σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα . Φωνητικά είναι διεκπαιρεωτικοί. Στην led οθόνη στο background βλέπουμε να σχηματίζονται φιγούρες. Μια εμφάνιση ικανοποιητική για την πρόκριση στον τελικό με άγνωστο το μέλλον της σε αυτόν.

Στο τρίτο run βλέπουμε φωτιές κατα την διάρκεια της εμφάνισης που η αλήθεια είναι πως την κάνουν περισσότερο πλήρη.

https://youtu.be/uV-TJXAL9vg

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *