Ηνωμένο Βασίλειο: Η Chelcee Grimes στον αγώνα για τη Eurovision 2022!

Σύμφωνα με το metro.co.uk, η Chelcee Grimes είναι ένας από τους καλλιτέχνες που η TaP Music μπορεί να επιλέξει να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022.

Μια πηγή είπε στο Metro.co.uk:

Η Chelcee δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα καλλιτέχνης από μόνη της, είναι επίσης μια εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδοποιός, οπότε είναι απολύτως λογικό να θέλουν να βοηθήσουν στην επιλογή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε, ότι το BBC θα συνεργαστεί με την TaP Music, για να επιλέξουν την επόμενη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2022.

Η Chelcee Grimes δεν είναι καινούργια στον κόσμο της Eurovision, πέρυσι ήταν μία από τους σχολιαστές του BBC στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2021. Επίσης ήταν μια από τους συνθέτες του τραγουδιού “Wonderland” της Roxen (Ρουμανία Eurovision 2020/2021) και του νικητή της Eurovision 2009 Alexander Rybak.

Προς το παρόν, δεν έχουν δημοσιευτεί επίσημα νέα από την TaP Music ή το BBC σχετικά με τυχόν ονόματα τραγουδιστών που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2022.

Η Chelcee Grimes έχει ήδη υπογράψει με την TaP Music και έχει επίσης γράψει τραγούδια, για την Dua Lipa, την Kylie Minogue και τους The Saturday. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό ο καλλιτέχνης να συμμετάσχει τόσο ως σύνθετης όσο και ως τραγουδιστής για το Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο έτος.

Πηγή: Eurovoix / metro.co.uk

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *