Eurovision 2022: Το “Atelier Francesca Montinaro” σκηνογράφοι της Eurovision 2022!

Με επίσημη ανακοίνωση μέσα από το λογαριασμό τους στο Facebook το “Atelier Francesca Montinaro” ανακοίνωσε πως θα αποτελέσουν σκηνογράφοι του φετινού διαγωνισμού στο Τορίνο. Η ιταλική αυτή ομάδα θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό της σκηνής στην οποία θα φιλοξενηθούν οι φετινοί υποψήφιοι να ερμηνεύσουν τη συμμετοχή τους. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι είναι η πρώτη φορά από το 2016 που δεν θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό της σκηνής της Eurovision ο Γερμανικής καταγωγής Florian Wieder.

Στην ανακοίνωση τους στο Facebook η ομάδα έγραψε:

“Είναι επίσημο.

Το Atelier Francesca Montinaro θα κάνει στη σκηνογραφία για το Eurovision Song Contest 2022 στο Τορίνο.

Ήταν ένας πολύ προκλητικός αγώνας στον οποίο συμμετείχαμε με ενθουσιασμό και δυνατά συναισθήματα. Ένα κυνηγητό κόντρας που μας κράτησε ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί τελικά το RAI επέλεξε εμάς. Λαμβάνουμε αυτήν την επιστολή με τιμή και θα εργαστούμε για να παραδώσουμε στην Ιταλία ένα στάδιο που δείχνει την ψυχή των Ιταλών στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Θα θέλαμε να πούμε πολλά, να πούμε περισσότερα, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες. Από εδώ και πέρα, μήνες έντονης αλλά όμορφης δουλειάς ξεκινούν για να φτάσουμε στα εγκαίνια αυτής της τρίτης ιταλικής έκδοσης της Eurovision.

Τα λέμε τον Μάιο!”

Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη η Ιταλική ομάδα φαίνεται στη φωτογραφία κρατώντας την επιστολή του καναλιού. Τα άτομα που την απαρτίζουν δεν είναι καινούργιοι στο χώρο και ούτε άγνωστοι στους καλά διαβασμένους του διαγωνισμού μιας και αποτέλεσαν σκηνογράφοι για το Sanremo 2013 και 2019.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δουλείες και λεπτομέρειες της ομάδας στην επίσημη τους σελίδα εδώ.

Θεωρείτε καλή επιλογή να δούμε μια καινούρια και φρέσκα ομάδα πίσω από το σχεδιασμό της φετινής σκηνής στο Τορίνο; Γράψτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι για όλο και περισσότερα νέα!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Σοφότατη επιλογή. Ο Florian Wieder έχει κούρασει, ασε που είναι απείρως προτιμότερο να βλέπουμε τα δημιουργικά μυαλα της κάθε χώρας στο design. Σε έναν διαγωνισμό που είναι πιο προκάτ και melodifestivalenoμένος από ποτε, είναι ευτύχημα οι χώρες που φιλοξενούν να εμπλέκουν οσο περισσότερο γίνεται την καλλιτεχνική τους δημιουργία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *