Αυστραλία: Ακούστε το πρώτο τραγούδι του “Australia Decides 2022”!

Πριν από λίγα λεπτά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο τραγούδι του “Australia Decides 2022“, του εθνικού τελικού της Αυστραλίας.  Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από το κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube και είναι μια από τις 11 συμμετοχές για τον Αυστραλιανό τελικό.

Το τραγούδι ονομάζεται “Dreamer” και ερμηνεύεται από το συγκρότημα Voyager. Μπορείτε να το ακούσεται παρακάτω:

Οι Voyager είναι μια progresive metal μπάντα από το Περθ της Δυτική Αυστραλίας, που δημιουργήθηκε το 1999. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει εφτά ολοκληρωμένα άλμπουμ. Το τελευταίο τους άλμπουμ, Colours of the Sun, κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Νοεμβρίου 2019.

Το “Australia Decides 2022” θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2022 σε ζωντανή μετάδοση από το Gold Coast με παρουσιαστές τον κωμικό Joel Creasey και την  Myf Warhurst.

Στον περσινό διαγωνισμό η Montaigne επιλέχτηκε εσωτερικά να εκπροσωπίσει την Αυτρσαλία με το τραγούδι “Technicolour” και τερμάτησε στην 14ηθέση στον πρώρο ημιτελικό. Ήταν η πρώτη φορά που η χώρα έμεινε εκτός τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *