Ιταλία: O Gianni Morandi δεν θα αποκλειστεί από το Sanremo!

Πριν από ένα 24ωρο, ο Gianni Morandi όπου είναι υποψήφιος στο φετινό Sanremo έκανε μια μεγάλη γκάφα που θα του κόστιζε τον αποκλεισμό της συμμετοχής του. Ο Gianni Morandi εκπροσώπησε την Ιταλία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1970 και κατέκτησε την ογδόη θέση.

Χθες ο Gianni Morandi μοιράστηκε μαζί μας ένα προσωπικό βίντεο όπου μιλούσε για τον ίδιο και από πίσω ακουγόταν η συμμετοχή που κατέθεσε στο φετινό Sanremo. Μετά από περίπου μισή ώρα το βίντεο διαγράφηκε.

Έτσι σήμερα η καλλιτεχνική διεύθυνση του Sanremo αποφάσισε να μην αποκλείσει τον Gianni Morandi από το Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού. Ο Amadeus, σε συμφωνία με την Rai, αποφάσισε να κάνει τα στραβά μάτια στον κανονισμό που λέει ότι τα τραγούδια θα ακουστούν μόνο πρώτα στο φεστιβάλ.

Η δημοσίευση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρήθηκε από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ ως απλό “τεχνικό πρόβλημα”, λόγω του προβλήματος που έχει στο δεξί του χέρι, το οποίο έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις μετά το ατύχημα που συνέβη πριν από λίγους μήνες.  Με λίγα λόγια, το άσχημο ατύχημα στο χέρι που υπέστη ο ίδιος πριν από αρκετούς μήνες «προκάλεσε το λάθος όπου το βίντεο προβλήθηκε από ιδιωτικό σε δημόσιο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Amadeus και η Rai αναγκάζονται να πάρουν μια τέτοια απόφαση. Ήδη πέρυσι είχε γίνει ανάλογο περιστατικό με τον Fedez και τη Francesca Michielin, να έχει μοιράσει o Fedez κατά λάθος στο Instagram ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο ήταν δυνατό να ακούσουμε ένα απόσπασμα από το τραγούδι. Ακόμη και σε εκείνη την περίπτωση αποφασίστηκε να μην αποκλειστεί το ντουέτο.

Ότι και να έγινε δεν έχει σημασία γιατί ο Gianni Morandi παραμένει στον αγώνα ανάμεσα στους 25 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο Sanremo 2022.

Πηγή: Open Online

Φωτογραφία: ANSA / ETTORE FERRARI

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *