Ιρλανδία: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης στον εθνικό τελικό, The Late Late Eurovision Special!

Την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται ο Ιρλανδικός εθνικός τελικός του RTÉ στα πλαίσια της ειδικής για το σκοπό αυτό εκπομπής The Late Late Eurovision Special, με παρουσιαστή τον Ryan Tubridy.

Ο Ιρλανδικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας πριν από λίγο παρουσίασε τη σειρά εμφάνισης των έξι καλλιτεχνών, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 320 υποβολές και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2022 που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Η σειρά εμφάνισης του Ιρλανδικού τελικού έχει ως εξής:

  1. Patrick O’Sullivan – One Night, One Kiss, One Promise
  2. Janet Grogan – Ashes Of Yesterday
  3. Brendan Murray – Real Love
  4. Miles Graham – Yeah, We’re Gonna Get Out Of It
  5. Rachel Goode – I’m Loving Me
  6. Brooke Scullion – That’s Rich

Αφότου και οι έξι καλλιτέχνες ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους και ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους, το τηλεοπτικό κοινό της βραδιάς θα κληθεί να επιλέξει το νικητή της βραδιάς, ο οποίος και θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στο διαγωνισμό της Eurovision φέτος.

Την περσινή χρονιά, εκπροσώπησε την Ιρλανδία στη Eurovision η Lesley Roy, με το τραγούδι “Maps” και κατατάχθηκε τελευταία στην κατάταξη, στον πρώτο ημιτελικό, με 20 πόντους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *