Σουηδία: Η γενική πρόβα του Πέμπτου Ημιτελικού του Melodifestivalen 2022! (Live)

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του πέμπτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2022. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά μπροστά στη σκηνή του Friends Arena και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνετε το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Ο Oscar βρίσκεται στη σκηνή, λαμπερός, με γκλίτερ στο πρόσωπό του και είναι έτοιμος να παρουσιάσει τη βραδιά και απόψε! Η Farah Abadi μαζί του στα παρασκήνια, συνομιλεί με τους καλλιτέχνες και παρουσιάζει τα συνοδευτικά βίντεο κάθε εμφάνισης!

Ο Oscar Zia είναι ο παρουσιαστής του Melodifestivalen 2022, ενώ όπως αναφέρθηκε εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19 η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της Σουηδίας για το Τορίνο θα λάβει χώρο αποκλειστικά στη Στοκχόλμη.

Φέτος ο αγαπημένος διαγωνισμός της Σουηδία έχει φέρει αρκετές αλλαγές στο γνώριμο σύστημα των προηγούμενων ετών. Μία από αυτές είναι ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας, ο οποίος πλέον αλλάζει σε πέμπτο ημιτελικό και καταργούνται οι γνωστές μονομαχίες! Αντί αυτού, οι 8 συμμετοχές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των τεσσάρων και από κάθε γκρουπ θα προκύψουν οι 2 συμμετοχές που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Η γενική πρόβα του πέμπτου ημιτελικού:

Ομάδα Α

  • Tone Sekelius – “My Way”

Μας έκανε έκπληξη σήμερα και η Tone έκανε αλλαγές στην εμφάνισή της. Εμφανίστηκε με ένα κομψό κόκκινο φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο αποκαλύφθηκε μετά την αφαίρεση του τεράστιου φορέματος που φορούσε στην αρχή του τραγουδιού!

Σε κάποια στιγμή φωτίστηκε με κίτρινα και μπλε φώτα. Αναφορά στα χρώματα της Σουηδίας ή μήπως της Ουκρανίας; Ένα θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν σήμερα μαζί μας την πρόβα!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Alvaro Estrella – “Suave”

Εκρηκτικός Alvaro στη σκηνή και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Με την αντίθεση του κόκκινου και του άσπρου που όπως μας δήλωσε βρίσει πολύ καυτό και σέξι συνδιασμό! Οι δημοσιογράφοι τρελάθηκαν με την ενέργειά του!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Danne Stråhed – “Hallabaloo”

Ο Danne με τον country ήχο του στη σκηνή αυτή τη στιγμή, φωνητικά εξαιρετικός και βγάζει αρκετά όμορφη ενέργεια και αυτοπεποίθηση! Έχω την εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι τον συμπαθούν αρκετά!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Anna Bergendahl – “Higher Power”

Η Anna είναι σίγουρο ότι όλα της τα τραγούδια τα απογειώνει πάντα! Τρομερή ενέργεια επί σκηνής, το μετέδωσε σε όλους μας! Το φετινό της τραγούδι μέρος μίας τριλογίας τραγουδιών της όπως μας δήλωσε αποκλειστικά χθες, απέσπασε έντονο χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους!


photo:SVT/Annika Berglund

Μεταξύ των δύο group ακολουθεί το καθιερωμένο recap video για την ψηφοφορία. Στη συνέχεια παρακολουθούμε σύντομο αφιέρωμα στο Melodifestivalen Hall of Fame και τον Peter Himmelstrand!

Ήρθε η ώρα όμως για την αποκάλυψη των προκριθέντων!

  • Ποιοί προκρίθηκαν από τη Ομάδα A

“Anna Bergendahl – “Higher Power” και Danne Stråhed – “Hallabaloo”

Στη συνέχεια μαζί μας η Mariette επί σκηνής! Εκθαμβωτική και εκπλητική φωνητικά!

Ομάδα Β

  • Theoz – “Som du vill”

Σούπερ ενέργεια από τον Theoz επί σκηνής, σίγουρα θα ψηφιστεί πολύ από τις μικρότερες ηλικίες αύριο, κάτι που δε συνέβη στον ημιτελικό του καθώς υπήρχε πρόβλημα με την εφαρμογή ψηφοφορίας!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Lisa Miskovsky – “Best to Come”

Προσωπικά η αγαπημένη μου αυτού του ημιτελικού και που είναι τελικά αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά η ενέργειά της επί σκηνής, συγκριτικά με την ηχογραφημένη εκδοχή του τραγουδιού της. Εξαιρετική φωνητικά και παρ’ όλο που δε φαίνεται επί σκηνής, είναι και ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος! Η όμορφη της ενέργεια περνάει και μέσα από την κάμερα! Και στην αρένα μας τη μετέδωσε και δε μπορούσαμε παρά να τη χειροκροτήσουμε δυνατά!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Lillasyster – “Till Our Days Are Over”

Η ροκ συμμετοχή της βραδιάς που έφερε την απαραίτητη ποσότητα τρέλας πάνω στη σκηνή! Φωνητικά άψογοι μας έκαναν όλους να τραγουδάμε μαζί τους!


photo:SVT/Annika Berglund

  • Cazzi Opeia – “I Can’t Get Enough”

H Cazzi Opeia σαν ένα πάρτυ επί σκηνής, ονειρικό οπτικά και με έντονες K-Pop επιρροές όπως μας δήλωσε αποκλειστικά χθες. Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και η γλυκύτατη Cazzi, πώς να μη χαμογελάσεις και χειροκροτήσεις μετά;


photo:SVT/Annika Berglund

  • Ποιοί προκρίθηκαν από τη Ομάδα Β

Lisa Miskovsky – “Best to Come” και Cazzi Opeia – “I Can’t Get Enough”

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα συμβαίνουν στο Melodifestivalen 2022!

Πηγή φωτογραφιών: Annika Berglund / SVT
Πηγή: SVT

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *