Eurovision 2022: Η είσοδος των καλλιτεχνών στην σκηνή θα γίνεται όπως στο Sanremo!

Μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα θα έχουμε στην Eurovision 2022. Οι παρουσιαστές του διαγωνισμού ( Laura PausiniMika και Alessandro Cattelan ) θα καλούν ονομαστικά κάθε καλλιτέχνη να βγει στην σκηνή ακριβώς όπως συμβαίνει και στο Φεστιβάλ του Sanremo!

Πριν την postcard της εκάστοτε συμμετοχής, οι παρουσιαστές θα καλούν τον καλλιτέχνη ονομαστικά για να βγει στην σκηνή. Είναι μία παράδοση που χρησιμοποιείται και στο Φεστιβάλ του Sanremo. Θα βλέπουμε κάποια λίγα δευτερόλεπτα τον καλλιτέχνη να κατευθύνεται στην σκηνή.

Στην συνέχεια με την βοήθεια ενός drone, του Leo, και την χρήση ειδικών τρισδιάστων εφέ θα ταξιδεύουμε στις διάφορες όμορφες τοποθεσίες της Ιταλίας όπου η RAI επέλεξε για τα γυρίσματα των postcards. Πηγαίνοντας ακόμα πιο πέρα, θα προβάλλεται ένα βίντεο το οποίο δεν θα έχουν δει προηγουμένως οι καλλιτέχνες και θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν με αυτό.

Σας υπενθυμίζουμε πως η τοποθεσία που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της ελληνικής postcards είναι η αρχαιοελληνική αποικία του Σελινούντα.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *