Eurovision 2022: Τι θα δούμε στα βίντεο του TikTok από τις πρώτες πρόβες!

Όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun φέτος οι διοργανωτές αλλά και η EBU αποφάσισαν οι πρώτες πρόβες να μην είναι διαθέσιμες στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Αντ’ αυτού και αποκλειστικά, την πρώτη γεύση από αυτές τις πρόβες θα την πάρουμε από τα σχετικά βίντεο που θα υπάρχουν στο TikTok.

Τι θα περιλαμβάνουν αυτά τα βίντεο:

  • Θα έχουν μέγιστη διάρκεια 90 δευτερολέπτων το καθ’ ένα
  • Θα ανεβαίνουν μόνο στο TikTok για 24 ώρες
  • Θα περιλαμβάνει την προετοιμασία των καλλιτεχνών στο backstage
  • Πρώτες αντιδράσεις από την επαφή τους με την σκηνή
  • Κάποια πλάνα της πρώτης πρόβας
  • Μία mini συνέντευξη μετά το πέρας της πρόβας

Τα παραπάνω ισχύουν για τις πρώτες πρόβες των συμμετεχόντων, από το Σάββατο 30/4 μέχρι και την Τρίτη 3/5. Από την Τετάρτη 4/5 το κέντρο τύπου ανοίγει κανονικά για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι και θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν κανονικά τις πρόβες όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια.

Το Eurovisionfun φυσικά θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην Pala Olimpico, με επίκεντρο φυσικά την ελληνική συμμετοχή!

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε μας στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό, αλλά και τον σχολιασμό των προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Σεβόμενος τις μέρες της μεγάλης εβδομάδας που διανύουμε, θα πω μόνο ότι αυτό είναι μια… ξεφτίλα!

    Η “ψυχή” του διαγωνισμού είναι οι άνθρωποι που τον αγαπούν, τον στηρίζουν και τον ακολουθούν. Κατανοώ ότι πρέπει να υπάρχει και οικονομικό όφελος, αλλά όχι και να αποκλειστούν οι φαν και οι δημοσιογράφοι από την διαδικασία τις ενημέρωσης και του παλμού που υπάρχει στη σκηνή.
    Με λίγα λόγια θα μαθαίνουμε για μια εβδομάδα περίπου τι γίνεται επι σκηνής ό,τι θέλουν ΜΟΝΟ από μια πηγή “ενημέρωσης” (tik-tok).

    Στο κάτω-κάτω μια φορά το χρόνο διεξάγεται ο διαγωνισμός. Ελεος πια….!!!

    Απάντηση
  2. Chris
    Chris says:

    Σωστή απόφαση κατ’ εμέ. Οι πρώτες πρόβες είναι σχεδόν πάντα δοκιμαστικές και διαφέρουν πολύ από το τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, στις δεύτερες πρόβες, είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Και επισης, με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε μια μεγαλύτερη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να προδίδονται πράγματα νωρίτερα. Είχαμε φτάσει στο σημείο να γνωρίζουμε ολόκληρη την σκηνική παρουσία από τις πρόβες ακόμα και χάνεται αρκετή από τη “μαγεία” στο τέλος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *