Ελλάδα: Έλαμψε η Αμάντα στο τιρκουάζ χαλί | Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Υπέρλαμπρη και κομψή εμφανίστηκε η Αμάντα Γεωργιάδη στο τιρκουάζ χαλί του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. H Ελληνίδα εκπρόσωπος παρέλασε μπροστά στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους που συγκεντρώθηκαν στους κήπους του La Venaria Reale, με μία εντυπωσιακή τουαλέτα της Σίλιας Κριθαριώτη σε ροζ αποχρώσεις.

Μαζί με την Αμάντα Γεωργιάδη ήταν φυσικά και η αρχηγός αποστολής της ελληνικής αποστολής, Σοφία Δρανίδου. Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 31η θέση, αμέσως μετά την Ανδρομάχη από την Κύπρο.

Κατά μήκος της διαδρομής που ακολουθούσαν οι καλλιτέχνες, ήταν παραταγμένοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ανάλογα την χώρα προέλευσης τους.

Μπορείτε να δείτε όλο το Τυρκουάζ χαλί αλλά και την εμφάνιση της Αμάντα εδώ.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πανέμορφη, κομψή, σύγχρονη. Ακριβώς όπως το τραγούδι και η σκηνική του παρουσία. Για εμένα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες σήμερα και αβίαστα όμορφη. Αν η φετινή μας συμμετοχή τερματίσει χαμηλότερα της 5ης-6ης θέσης, λόγω άλλων συμμετοχων που είτε βρίσκονται σε πόλεμο και πλασάρονται σαν φαβορί είτε άλλων που προμοταρονται τρελά, θα είναι τρομερή αδικία.
    Για να δούμε αν τουλάχιστον η φετινή eurovision σωθεί από “δίκαια” αποτέλεσμα γιατί για την ώρα ο φετινός διαγωνισμός είναι μια τραγωδία…
    Τραγούδια, οργάνωση, ευτράπελα, στοιχήματα τι να πρωτοπεί κανείς….

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Ούτε η 5η ούτε η 6η θέση αξίζουν στην Αμάντα….επίσης δίκαιο αποτέλεσμα και eurovision δεν πάνε μαζί όπως έχει γίνει πλέον ο διαγωνισμός…σε τουι διάβασα ότι οι παρουσιαστές στο γαλάζιο χαλί προμόταραν την Ισπανίδα φωνάζοντας το όνομα της με ενθουσιασμό όταν έφτασε στην εκδήλωση σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες….αν ισχύει (δεν ξέρω γιατί δεν είδα ζωντανά την εκδήλωση) αυτό κάτι λέει…..

      Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Η ισπανική αποστολή βλέποντας πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και ας επιμένουν τα στοιχήματα για την Ουκρανία εδώ και δύο μέρες προσπαθεί να προκαταλάβει το αποτέλεσμα μια δηλώνοντας πως είναι έτοιμη για την επόμενη διοργάνωση στην Βαλένθια από την άλλη η εκπρόσωπος τη ισπανικής αποστολής ότι έχουν κάνει την καλύτερη διοργάνωση ολυμπιακων αγώνων στη Βαρκελώνη το 1992 και συνεχίζει λέγοντας ότι μπορούν εξίσου να κάνουν το ίδιο διοργανώνοντας τον επόμενο διαγωνισμό της eurovision δεν γνωρίζω πως τα βλέπει όλα αυτά η ελληνική αποστολή αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά ώστε να μην αφήσουμε χωρες με απλά χορευτικά τραγούδια να προσπεράσουν την δική μας συμμετοχή που μέχρι και οι wiwiblogs λένε ότι έχει όλο το πακέτο για να κερδίσει.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Τίνα θα σου πω εγώ τι έχω καταλάβει…. παρόλο που στα στοιχήματα είμαστε μέσα στα φαβορί και τα παιδιά εδώ λένε καιρό τώρα ότι η ΕΡΤ θέλει τον διαγωνισμό, η συμπεριφορά της αποστολής μας δείχνει το ακριβώς αντίθετο!!!!!έχει πετάξει λευκή πετσέτα όπως τα βλέπω εγω απλά δεν θα στο αναλύσω για να μην γράψω “σεντόνι”….
      Ίσως στην ελληνική αποστολή κατάλαβαν ότι το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί πολύ πριν τον τελικό του Σαββάτου….

      Απάντηση
  3. Antonis
    Antonis says:

    Πρόβλεψη για αποτελέσματα 1ου ημιτελικού
    θέσεις 1-5(με τυχαία σειρά): Ελλάδα, Ουκρανία,Ολλανδία, Πορτογαλία, Νορβηγία ( αποκλείω νίκη Πορτογαλίας και Ολλανδίας, αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο για νίκη Νορβηγίας με υψηλό televoting, γιατί ευνοούνται και από τη σειρά εμφάνισης, αν και θεωρώ πιο πιθανή νίκη Ουκρανίας ή Ελλάδας.)
    Σχεδόν σίγουρη πρόκριση: Αρμενία , Αλβανία
    Σίγουρος αποκλεισμός(θέσεις 14-17) : Σλοβενία, Βουλγαρία, Κροατία, Δανία
    Πιθανή πρόκριση: Λιθουανία, Λετονία, Αυστρία, Ελβετία ,Ισλανδία, Μολδαβία( λιγότερο πιθανή θεωρώ την Ισλανδία, και αν περάσει θα είναι 10η, και δεν θα με εκπλήξει αποκλεισμός Αυστρίας, λόγω κακών φωνητικών)
    Εν τέλει θεωρω ότι η τελική 10άδα θα είναι με τυχαία σειρά: Ελλάδα, Ουκρανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Αρμενία, Αλβανία, Λιθουανία, Λετονία , Μολδαβία

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Σε μια εξαιρετικά “ιδιαίτερη” χρονιά (λόγω πολέμου) έχουμε μια συμμετοχή που τα έχει ΟΛΑ!
    Όμως…
    Ας μη ξεχνάμε ότι η πολιτική που πάντα έπαιζε το δικό της ρόλο και υπήρχε, φέτος (για προφανείς λόγους) θα τη δούμε σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να δούμε τεράστιες αποκλείσεις από τα προγνωστικά των στοιχημάτων σε σχέσεις με άλλες χρονιές.

    Τι θέση εν τέλει θα πάρει η χώρα μας; Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε τόσο καλό τραγούδι και παρουσίαση, σε σχέση με τα υπόλοιπα φετινά, που όσο και αν ψηφιστεί η Ουκρανία (που που ας μη γελιόμαστε θα ψηφιστεί μαζικότατα) η Ελλάδα θα είναι κάπου εκεί κοντά. Και στις επιτροπές και στο κοινό!

    Δεν θα κάνω πρόβλεψη για θέση, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι πιθανό να “καρδιοχτυπήσουμε” κάποια στιγμή κατα τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας, όπως το 2008!
    Καλή επιτυχία στην Αμάντα μας!
    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *