Στατιστικά Μαίου: Απόλυτος κυριάρχος της επισκεψιμότητας το Eurovisionfun!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της ιστοσελίδας μας, με την υποτροφία του Κολλεγίου της Ευρώπης που εξασφάλισε συνεργάτης μας, αποδεικνύοντας την δημοσιογραφική του συνεισφορά στην ιστοσελίδα μας, η μέρα συνεχίζεται με ακόμη πιο χαρμόσυνα νέα αφού αναρτήθηκαν στο similarweb, τα επίσημα στατιστικά για τον Μάιο, την περίοδο δηλαδή της Eurovision!

Συγκεκριμένα το Eurovisionfun βρίσκεται στην θέση νο. 167.056 στον παγκόσμιο ιστό και στην θέση νο. 1723 στην Ελλάδα.

Αντίστοιχα ο ogaegreece βρίσκεται στην θέση νο. 529.310 στον παγκόσμιο ιστό και στην θέση νο. 4.108 στην Ελλάδα, με τον infegreece να υποχωρεί (παρότι ήταν ο μήνας της Eurovision), στην θέση νο. 3.543.055 παγκοσμίως και στην θέση νο. 38.174 στην Ελλάδα.

Το Eurovisionfun έχει τετραπλάσιους επισκέπτες από τον ogaegreece και infegreece μαζί, αφού συνολικά τον μήνα Μάιο είχε 426.500 επισκέπτες, με τον ogaegreece να έχει 99.400 και τον infegreece 8.400 μόλις!

Επιπλέον ακόμη και μόνο στο ελληνικό κοινό, το Eurovisionfun είναι εμφατικά μπροστά έχοντας διπλάσιους επισκέπτες από τον ogaegreece και υπερπολλαπλάσιους από τον infegreece.

Τέλος, το Eurovisionfun είναι από τα πιο δημοφιλή sites και σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού μόνο το Wiwibloggs, το Eurovoix και το Eurovisionworld βρίσκονται σε υψηλότερη θέση στην κατάταξη στον παγκόσμιο ιστό, με την πρωτιά φυσικά σε Ελλάδα και Κύπρο να ανήκει αποκλειστικά στο Eurovisionfun!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά εδώ και εδώ.

Αυτή είναι και η απάντηση μας, σε όλους όσους απροσάρμοστα αγαπούν να μας μισούν! Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας και η εγκυρότητα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά να κάνουμε αυτό που μόλις σε τρία χρόνια μας εκτόξευσε στην κορυφή. Να σας ενημερώνουμε, αλλά και να στηρίζουμε με πάθος την ελληνική συμμετοχή! Όσοι ενοχλούνται απλά ας το συνηθίσουν!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Συγχαρητήρια στο αγαπημένο μας γιουροσάιτ με τις σούπερ αποκλειστικότητες που με τις επικές προτάσεις του έβγαλε την αγαπημένη μας χώρα από τις μαύρες ημέρες στην Eurovision!

    Απάντηση
  2. KostasEV
    KostasEV says:

    Είστε και εσείς υπεύθυνοι για αυτή την αλλαγή και τις 2 πολύ ωραίες συμμετοχές μας. Πλέον κλείνουμε την τηλεόραση με χαρά όταν έχει Eurovision μετά τα 6 χρόνια ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (2014-2019).

    Απάντηση
  3. Mode
    Mode says:

    Αγαπητό Eurovisionfun συγχαρητήρια. Προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση και η επισκεψιμότητα των άλλων δύο γιατί πχ εγώ που έμπαινα πλέον έχω μήνες να τους επισκεφθώ. Συνεχίστε παιδιά όπως τώρα γιατί κάνατε τη διαφορά και ο κόσμος σας αγκάλιασε γιατί είστε αυθεντικοί. Συμφωνώ με τον χρήστη παραπάνω πως ένα μικρό μερίδιο από την επιτυχία της χώρας μας τα τελευταία δύο έτη ανήκει και σε εσάς! Well done.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *