The Rasmus: «Η Eurovision έσωσε το συγκρότημα από την διάλυση»!

Ο frontman των Rasmus, Lauri Ylonen, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα κόντεψε να διαλυθεί καθώς το lockdown και οι προσωπικοί ζητήματα χώρισαν τα μέλη, αλλά η συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τους έσωσε από τη διάλυση!

Οι Lauri, Eero Heinonen, Aki Hakala και η νέα κιθαρίστρια Emilia ‘Empu’ Suhonen επανήλθαν στο προσκήνιο αυτό το καλοκαίρι καθώς εκπροσώπησαν τη Φινλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι τους Jezebel.

Αν και δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήλπιζαν – ή οι μάζες των θαυμαστών τους –, η Eurovision είδε τους The Rasmus να βρίσκουν νέους θαυμαστές και να ξαναβρίσκουν παλιούς.

Αλλά η Eurovision αντιπροσώπευε πολύ περισσότερα από αυτό, όπως λέει ο Lauri στο Metro.co.uk.

Νομίζω ότι ήταν πραγματικά κάτι που μας έσωσε από τη διάλυση. Ήταν απλά τέλειο timing για κάτι τέτοιο. Ήταν πραγματικά σημαντικό σε αυτό το σημείο, γιατί ήμασταν πραγματικά έτοιμοι να χωρίσουμε πριν αρχίσουν να συμβαίνουν όλα αυτά τα καλά πράγματα. Όλα ήταν τόσο αβέβαια, και σκεφτόμουν, αν αυτό είναι το τέλος; Αν δεν προλάβουμε να παίξουμε άλλο;

Ο Lauri είχε αποκαλύψει προηγουμένως στο Metro.co.uk ότι οι Rasmus δούλευαν πάνω σε νέο δίσκο όταν αποφάσισαν να το σταματήσουν και να εκπροσωπήσουν την Φινλανδία στην Eurovision, κάτι που, όπως αποκάλυψε τώρα, κατέληξε να είναι μια σωτήρια επιλογή για το συγκρότημα.

Το άλμπουμ, Rise , πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει το επιτυχημένο σινγκλ Jezebel, καθώς και το νέο κομμάτι, το ομώνυμο τραγούδι Rise.

Τώρα – κάτι που θα είναι μια ανακούφιση για τους θαυμαστές του συγκροτήματος – δεν υπάρχουν σχέδια για τους The Rasmus να χωρίσουν, και παρά το νέο τους άλμπουμ που απέχει ακόμη εβδομάδες από την κυκλοφορία, εργάζονται ήδη για το επόμενο, με νέα τραγούδια έτοιμα για ηχογράφηση.

https://www.youtube.com/watch?v=LSi9nfr65FE

Πηγή: Metro
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *