Βασίλης Κούρτης: “Το τραγούδι μου είναι τελείως διαφορετικό με ό,τι έχει στείλει η Ελλάδα στην Eurovision”!

Στο περιοδικό Gala που κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, ένας εκ των υποψηφίων για την Eurovision 2023.

Με ένα βιογραφικό γεμάτο συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες και συμμετοχές μεταξύ άλλων σε παραγωγές του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η υποψηφιότητα του για την Eurovision ήρθε για μερικούς ως έκπληξη. Εκείνος δηλώνει:

“Εμένα δεν μου ακούγεται και τόσο περίεργο. Είναι ένας μουσικός διαγωνισμός με τεράστια ποικιλία όσον αφορά τα είδη και τα στυλ μουσικής – νομίζω πως δεν υπάρχουν περιορισμοί. Καταλαβαίνω τον ενδοιασμό που ίσως κάποιοι έχουν, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα που τελικά θα παρουσιάσουμε.”

 

Η υποψηφιότητα του έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ελληνικά media, με την Μαρία Μπακοδήμου να είναι μια απ τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της υποψηφιότητας του για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Πως νιώθει με αυτό;

” Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια και χάρηκα πολύ με την αντίδρασή της στο άκουσμα της συμμετοχής μου. Δεν γνωρίζω τη Μαρία Μπακοδήμου προσωπικά αλλά πάντα έτρεφα υψηλή εκτίμηση για την πορεία το ήθος και το class που εκπέμπει μέσα από την παρουσία της στην Ελληνική τηλεόραση. Την ευχαριστώ πολύ.”

 

Ο 28χρονος τενόρος δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα που πλαισιώνει την υποψηφιότητα του καθώς και στο τραγούδι που συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος σε στίχους της Sharon Vaughn το οποίο είναι “ένα τρίλεπτο γεμάτο συναισθήματα και εικόνες”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα σκηνοθετήσει την παρουσίαση του τραγουδιού εάν επιλεγεί από την επιτροπή της ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην δύσκολη ερώτηση για το αν θα προτιμούσε μία πρωτιά στην Eurovision ή μία παράσταση στην Σκάλα του Μιλάνο, ο Βασίλης είναι και εδώ ξεκάθαρος:

Μου βάζεις δύσκολα…Επειδή όμως αυτό το διάστημα η στοχοπροσήλωση μου βρίσκεται εκεί, θα σου απαντήσω μία πρωτιά στην Eurovision!

Βασίλης Κούρτης 12 points από το Gala, με ό,τι φυσικά και αν σημαίνει να σε σχολιάζει έτσι το μεγαλύτερο περιοδικό της χώρας!

Θα θέλατε να δείτε τον Βασίλη Κούρτη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurofan
    Eurofan says:

    Ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι του. Σίγουρα βοηθά το γεγονός ότι είναι όμορφος, αλλά είναι σημαντικό να βγάλει και λίγο περισσότερη ενέργεια και πάθος. Έχω διαβάσει κάποια αρνητικά σχόλια που δεν τα αξίζει αλλά νομίζω καταλαβαίνω γιατί. Ταλαντούχος, δεν το συζητώ

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Όπως έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα μου δύο καλλιτέχνες θεωρώ ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις τις eurovision και να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας που είναι και το ζητουμενο ο Κούρτης και η mantzoukis .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *