Ολλανδία: Ακούστε το “Burning Daylight ” των Mia Nicolai και Dion Cooper για την Eurovision 2023!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας, AVROTROS, αποκάλυψε στις αρχές Νοεμβρίου ότι η Mia Nicolai και ο Dion Cooper θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. 

Μέσα από το καναλι της Eurovision στο Youtube παρουσιάστηκε η συμμετοχή των Mia Nicolai και Dion Cooper για την Eurovision 2023!

Το τραγούδι έχει τίτλο “Burning Daylight” και είναι στα αγγλικά.

Το “Burning Daylight” έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλη την κριτική επιτροπή επιλογής, επιλέχθηκε ομόφωνα ως η ολλανδική συμμετοχή για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Το τραγούδι εγραψαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper. Ο Ολλανδός νικητής της Eurovision 2019, Duncan Laurence, ο Jordan Garfield, και ο LUKAZ.

Ακούστε το “Burning Daylight” παρακάτω:

Λίγα λόγια για τους Mia Nicolai και Dion Cooper

Η Mia Nicolai είναι 26 ετών και μεγάλωσε με τη μουσική. Παρακολουθεί μαθήματα βιολιού και πιάνου από την ηλικία των τριών ετών και από το σπίτι της έλαβε μια πολύ δημιουργική ανατροφή, με δράμα, μπαλέτο, μουσική και αφήγηση. Αφού έζησε στο Λονδίνο, τη Μελβούρνη και το Μεξικό, μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου και διαμένει μόνιμα. Το πρώτο της single εν ονόματι “Set Me Free” κυκλοφόρησε το 2020. Το δεύτερό της single “Mutual Needs” μεταδόθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Zane Lowe Radio Show.

Ο Dion Cooper είναι 28 ετών και ονειρευόταν από πάντα να γίνει καλλιτέχνης και να κάνει μουσική. Πήρε μια κιθάρα για πρώτη φορά στα δεκαπέντε του και από τότε δεν την άφησε ποτέ. Στα επόμενα χρόνια αρχίζει να τραγουδά και να γράφει τη δική του μουσική και το 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο του EP ‘Too Young Too Dumb’, ακολουθούμενο από το single ‘Fire’ που κυκλοφορεί μαζί με τη Maxine και μέσα σε λίγους μήνες έφτασε σχεδόν ένα εκατομμύριο ροές.

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας; Θα καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολλανδική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι πολύ πιο δυνατό. Αυτό είναι απλώς ένα οκ radio friendly κομμάτι. Δεν είναι κακό αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ξεχωρίσει.
    Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επιτροπές στους ημιτελικούς και ότι συμμετέχει στον δύσκολο ημιτελικό, δεν θα με εκπλήξει αν μείνει εκτός τελικου.
    7,5/10 καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Είναι από εκείνα τα ωραία τραγούδια που θέλουν το χρόνο τους και αρκετά ακούσματα για να τα συνηθίσεις, κάτι που δεν είναι και τόσο ευνοϊκό στον διαγωνισμό, αλλά αξίζει πιστεύω την πρόκριση! Περίμενα κάτι περισσότερο από προηγούμενο νικητή ως δημιουργό… Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *