“Just a little bit more” από τους 37 συμμετέχοντες της Eurovision 2023!

Μία ευχάριστη έκπληξη από τους διοργανωτές του διαγωνισμού ανακοινώθηκε νωρίτερα. Σήμερα Παρασκευή 14 Απριλίου και για τις δύο επόμενες Παρασκευές οι φίλοι της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τους 37 φετινούς διαγωνιζόμενους να διασκευάζουν ένα ή δύο αγαπημένα τους τραγούδια. Τα επεισόδια αυτά θα προβάλλονται στο YouTube και θα έχουν τον τίτλο “Just a little bit more”, εμπνευσμένο φυσικά από την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 1996, με την Gina G, η οποία και έφθασε στο νο1 των Βρετανικών Charts, αλλά και έγινε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, παρότι στο διαγωνισμό τερμάτισε μόλις στην όγδοη θέση.

Από τους 37 λοιπόν καλλιτέχνες ζητήθηκε να διασκευάσουν είτε την φετινή τους συμμετοχή στο διαγωνισμό, είτε ένα δικό τους καινούριο τραγούδι, είτε ένα οποιοδήποτε αγαπημένο τους τραγούδι. Το Eurovision.tv τα συγκέντρωσε και τα 70 αυτά τραγούδια θα προβληθούν σε τρεις ωριαίες εκπομπές στο YouTube, κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), αρχίζοντας από σήμερα!

Σήμερα λοιπόν το βράδυ στις 9 το πρώτο επεισόδιο, χρησιμοποιώντας το hashtag #EurovisionALBM, μπαίνουμε σε ρυθμούς Eurovision για τα καλά!

https://www.youtube.com/watch?v=UgN-pI1rA0E

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *