Ελλάδα: Ο Good Job Nicky διευκρινίζει για την συμμετοχή του στην Eurovision | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το θέμα συζήτησης στην Eurovision Bubble από χθες το βράδυ είναι φυσικά οι δηλώσεις του Good Job Nicky στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης δήλωσε εμφατικά παρών στις διεργασίες για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision, αναφέροντας ακόμη πως έχει ήδη έτοιμο το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε! Προς διευκρίνιση όμως των όσων δήλωσε στο “The 2Night Show”, το Eurovisionfun επικοινώνησε με την ομάδα του και σας μεταφέρει τα όσα μας διεμήνυσαν.

Ο Good Job Nicky απαντώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα της Eurovision, ανέφερε πως η ιδέα μίας δεύτερης απόπειρας να εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό έχει ωριμάσει στο μυαλό του αρκετά.

[Το θέμα με τη Eurovision] είναι εκεί που το αφήσαμε. Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Δεν μου έχει μείνει καμία πικρία, γιατί ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω, μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι το θέλει ο κόσμος…Το τραγούδι είναι έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω…

Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το “οκ” από τον κόσμο.

Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος. Ίσα ίσα θα βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτό που θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα.

Γιατί, πολύ μπέρδεμα! Πάρα πολύ μπέρδεμα…!

Όπως βλέπουμε ο Good Job Nicky επιθυμεί εφόσον επιλεγεί να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διαγωνισμό, να έχει και την έγκριση του κοινού. Αυτό όπως μας εξήγησαν από την ομάδα του, δεν σημαίνει απαραιτήτως μέσω της διοργάνωσης ενός εθνικού τελικού. Θα μπορούσε να γίνει είτε μέσα μίας διαδικτυακής ψηφοφορίας ή μέσω μίας πιο διευρυμένης επιτροπής κοινού, όπως συνέβη φέτος. Χαρακτηριστικά μας εξήγησαν, πως ο Good Job Nicky αν ζούσε στην Ιταλία θα συμμετείχε χωρίς σκέψη σε ένα φεστιβάλ όπως του Sanremo, επειδή όμως αντιλαμβάνονται πως στην Ελλάδα για να διοργανωθεί ένα τόσο άρτιο φεστιβάλ, χρειάζεται και χρόνος και οικονομικοί πόροι, που είτε δεν υπάρχουν, είτε αν χρησιμοποιούνταν από την δημόσια τηλεόραση θα υπήρχε η κατακραυγή μεγάλου μέρους του τηλεοπτικού κοινού, θεωρούν πως η συμμετοχή του κόσμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία επιλογής με άλλους τρόπους.

Τα φετινά δράματα με την διαδικασία επιλογής φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και στις δισκογραφικές εταιρείες. Αξίζει να σημειωθεί πως από την επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα του Good Job Nicky, μας επισημάνθηκε η σημασία που δίνουν στους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την ελληνική αποστολή, αφού επιθυμούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτός ο παράγοντας είναι κομβικής σημασίας στην απόφαση που θα κληθούν να πάρουν στο αν τελικά θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

ΥΓ. Το τραγούδι του Good Job Nicky πράγματι είναι έτοιμο, δεν έχει καμία σχέση με το Heaven Is Sin, αυτό δηλαδή με το οποίο επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022 και κατά την άποψη μας αποτελεί ένα απίστευτο upgrade γενικότερα, σε σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια του.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στη σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα μου θα ήθελα να δω τον good job nicky να μας εκπροσωπεί στη Eurovision οποίος τρόπος και να επιλεγει για την ανάδειξη του επόμενου εκπροσώπου το κοινό θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο καμία καλλιτεχνική επιτροπή δεν πρέπει να αναμιχθεί αλλιώς θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Όσο για το τραγούδι μακάρι να είναι τόσο καλό όσο το January 8th.

    Απάντηση
  2. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Θελει και Σαν Ρέμο ο Νικόλας; Ας κόψει κάτι γιατί όσες εμφανίσεις του έχω δει εγώ δεν είναι αυτού του επιπέδου. Επίσης στο Σαν Ρεμό δεν τραγουδάνε στα αγγλικά.

    Το Heaven is sin είναι μακράν το καλύτερο τραγούδι που έχει βγάλει έως τώρα αλλά κατα την άποψή μου ο ίδιος δεν είναι τηλεοπτική φυσιογνωμία.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν όντως έχει κάτι πολύ καλύτερο από το heaven is a sin που δεν ήταν κακό απλώς άλλως ακατάλληλο για το διαγωνισμό (πιστεύω θα είχε τη τύχη του Σέρβου φέτος) γιατί όχι;
    Προσωπικά υπάρχουν τραγούδια της δισκογραφίας του που πιστεύω θα πήγαιναν εξαιρετικά στο διαγωνισμό και άλλα που θα πήγαιναν τελείως ακλαφτα. Άρα εξαρτάται πολύ από το τραγούδι και σαφώς να δούμε πως λειτουργεί στο εκάστοτε τραγούδι το εκτόπισμα του. Θετικό πάντως που θέλει την ανάμειξη του κοινού που θα του δώσει το πράσινο φως για το διαγωνισμό. Για να δούμε!

    Απάντηση
  4. EscSolution
    EscSolution says:

    Δεν γίνεται αγάπη μου να σε στείλουμε απλώς ακούγοντας μια studio version ενός τραγουδιού σου, έλεος. Όπως όλες οι πολιτισμένες και σοβαρές χώρες, θα κάνουμε τελικο όπου θα σε δούμε αλλά και θα σε ακούσουμε ζωντανά. Και όχι μόνο εσένα αλλά και άλλους, για να δούμε ποια συμμετοχή είναι καλύτερη συνολικά για να μάς εκπροσωπήσει. Ζωντανά όμως για να κρίνουμε. Όχι με μια studio version και να πάθουμε κοκομπλοκο το Μάιο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *