Έλενα Παπαρίζου: ”Θα πήγαινα και τρίτη φορά στην Eurovision”!

Καλεσμένη στα Διλήμματα του E-Daily, βρέθηκε το My Number One, της Ελλάδας, Έλενα Παπαρίζου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, αλλά της τέθηκε και ένα ερώτημα σχετικό με την Eurovision.

Στο δίλημμα αν θα έκανε δίσκο με δημοτικά τραγούδια ή αν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision, η ίδια απάντησε:

Φυσικά θα επέλεγα την Eurovision. Την λατρεύω. Την παρακολουθώ από μικρό παιδί, είμαι φαν. Θα πήγαινα ξανά. Το κάθε τραγούδι έχει την πορεία του.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της, μετά το 4:00 λεπτό.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Έλενα Παπαρίζου είχε προταθεί δύο φορές στην ΕΡΤ, την περίοδο 2015-2019 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, και το ΔΣ απέρριψε το ενδεχόμενο της εκπροσώπησης μας από την μοναδική νικήτρια μας.

Ακόμα, το 2018 το ΡΙΚ είχε απευθυνθεί αρχικά στην Έλενα Παπαρίζου, προκειμένου να ερμηνεύσει το Fuego στον διαγωνισμό. Αν και μπήκε στη διαδικασία να το ηχογραφήσει τελικά αρνήθηκε θα λέγαμε λίγο πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Το τραγούδι μετά από μία μικρή στάση στην Τάμτα, κατέληξε τελικά στην Ελένη Φουρέιρα, με την θριαμβευτική κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.

Τέλος, προσπάθησε να εκπροσωπήσει και τη Σουηδία, στον διαγωνισμό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Melodifestivalen 2014.

Θα θέλατε να δείτε την Έλενα Παπαρίζου να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “Υπενθυμίζουμε, ότι η Έλενα Παπαρίζου είχε προταθεί δύο φορές στην ΕΡΤ, την περίοδο 2015-2019 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, και το ΔΣ απέρριψε το ενδεχόμενο της εκπροσώπησης μας από την μοναδική νικήτρια μας.”
    Έχω καταλήξει στο ότι ανεξαρτήτως διακυβέρνησης ορισμένοι από αυτούς που αναλαμβάνουν θέσεις στην ΕΡΤ είναι πραγματικά ακατάλληλοι και εκθέτουν την χώρα! Συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό για να φέρεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα όχι για να επιλέγεις Argo και βίκτωρες απορρίπτοντας Φουρέιρα και Παπαρίζου. Και ρωτώ, θέλει η ΕΡΤ να συμμετέχει στο διαγωνισμό με ζήλο και πάθος όπως έκανε μέχρι το 2011 ή αλλά πάει για να πάει και αν καθίσει και ένα καλό αποτέλεσμα μια χαρά είμαστε; Αν είναι τόσο δεύτερο, με βάση αυτά τα αισχη που βλέπουμε κάθε χρόνου εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, τότε πραγματικά θλίβομαι!
    Είναι ντροπή, να έχουν δηλώσει τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας (Φουρέιρα παπαριζου) ότι είναι θερμά για μια εκ νέου εκπροσώπηση και η ΕΡΤ να σφυρίζει αδιάφορα ή αν σκέφτεται πιθανά φορμάτ εθνικών τελικών όταν στους πρόσφατους εθνικούς τελικούς τα υποψήφια τραγούδια ήταν στην καλύτερη μέτρια (2012,2014,2015, 2017)
    Σε συνδυασμό με τη φετινή -οχι άδικη κατακραυγή – πιστεύω ότι η λύση είναι μία γρήγορη απευθείας ανάθεση σε ένα τόσο μεγάλο όνομα που σίγουρα θα πάει με στόχο να φέρει θέση στην τριάδα και όχι απλα για αυτοπροβολή και χαβαλε, και θα θερμάνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων που η ίδια η ΕΡΤ οριακά μηδένισε με τα φετινά της αισχη.

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δυστυχώς δε θα πάτε κυρία Παπαρίζου τουλάχιστον με την Ελλάδα… μιλάτε στην εποχή των ποιοτικών ακουσμάτων και φιλοσοφημένων βοθμολογιων των αρίστων της κριτικής επιτροπής της ερτ…μόνο με Κύπρο εχετε περισσότερες πιθανότητες

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Η ΕΡΤ με αυτά που έκανε φέτος μου άφησε την αίσθηση ότι δεν την ενδιαφέρει η πορεία της χώρας μας στον διαγωνισμό φαντάζομαι δηλώσεις όπως της Παπαρίζου για μια τρίτη συμμετοχή στην Eurovision μάλλον στο ραδιομέγαρο τους αφήνει παντελώς αδιαφορους

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Να αυτό που λέμε όλοι ότι πρέπει να γίνει το 2024! Ούτε εθνικός τελικός, ούτε show. Ένα μεγάλο δυνατό όνομα!
    Παπαρίζου, Φουρέιρα, Καλομοίρα!! Και 3 θέλουν να ξαναπάνε, και να φέρουν την Ελλάδα ξανά στην κορυφή.
    Ειδικά η δεύτερη έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μας φέρει τη 2η νίκη.
    Αλλά πώς θα γίνει με την ψευτο ποιοτικιά ΕΡΤ που έχουμε μπλέξει;; Για πόσο ακόμα θα αδιαφορούν για τι θέλει ο κόσμος;;
    Τόσο κράξιμο έχουν φάει από τον πρώτο αποκλεισμό το 16 και μυαλό δεν βάλανε. Ασχέτως αποτελέσματος και το 17 στείλανε μεγάλο όνομα την Demy μετά την αποτυχία των Argo. Δυστυχώς αν δεν κερδίσει η Melissa το δικαστήριο θα έχουμε πάλι τους Παπαδημητρίου, Κοζάκου και όλους τους ψευτο ποιοτικούς που απορρίπτουν τα pop και εξαιτίας τους χάσαμε τη Φουρέιρα.

    Απάντηση
  5. Νίκος
    Νίκος says:

    Φυσικά και θέλω να ξαναδώ την Έλενα Παπαρίζου στην eurovision, πιστεύω πως θα μας πάει ξανά στην κορυφή και αν όχι πρώτη θέση τριάδα σίγουρα.Περισσότερες πιθανότητες όμως έχει με την Κύπρο ή την Σουηδία καθώς στην Ελλάδα πλέον δεν τον παίρνουν στα σοβαρά αυτόν τον Διαγωνισμό ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε κάθε χρόνο στην δεκάδα όπως κάποτε. Ελπίζω να την ξαναδούμε κάποια στιγμή στον διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *