Ελλάδα: Γνωστή τραγουδίστρια δίνει μια ειρωνική απάντηση για την Eurovision!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Μαρίνα Σάττι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το νέο της τραγούδι, τις επιρροές της στη μουσική αλλά και για τα όνειρά της, δίνοντας μια ειρωνική απάντηση θα λέγαμε για ένα από αυτά.

Συγκεκριμένα, χωρίς να γίνει καμία αναφορά στον μουσικό διαγωνισμό, η ίδια ερωτήθηκε για κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο της, με την ίδια να απαντάει ειρωνικά και γελώντας, η Eurovision.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικής δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο σε συνέντευξη της για την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, η Μαρίνα Σάττι έκλεισε θα λέγαμε οριστικά το θέμα Eurovision, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, αφού από ό,τι φαίνεται είναι κάτι που και την φοβίζει, αλλά και που δεν επιθυμεί.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δύο φορές η Μαρίνα Σάττι προσεγγίστηκε από την ΕΡΤ και μάλιστα πάρα πολύ πρόσφατα (2019 και 2020), οπότε όπως αντιλαμβάνεστε είναι κάτι που και της τέθηκε επί τάπητος και που το σκέφτηκε και που το αρνήθηκε δις.

Την δεύτερη φορά μάλιστα την πρόταση στην Μαρίνα Σάττι έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, με την Μαρίνα Σάττι όμως να είναι αρνητική και στις δύο περιπτώσεις, τόσο γιατί δεν είχε το κατάλληλο τραγούδι, όσο και γιατί δεν ήταν σίγουρη αν ο διαγωνισμός της Eurovision της ταιριάζει καλλιτεχνικά. Οι αμφιβολίες αυτές παραμένουν στην Μαρίνα και όσο αυτές υπάρχουν, δεν βλέπουμε πιθανό το ενδεχόμενο να την δούμε στην Eurovision.

Παρακάτω ακούστε το νέο της single με τίτλο, TUCUTUM.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Εντάξει δεν θα την παρακαλέσουμε κιόλας. Με το ζόρι αυτά δεν γίνονται.
    Την Φουρέιρα που είναι θετική να ξαναπάει και να φέρει νίκη για την Ελλάδα ούτε ως σκέψη να της κάνουν πρόταση. Αλλά βέβαια δεν είναι στα γούστα του κ. Παπαδημητρίου και των υπόλοιπων ψευτο κουλτουριάριδων της ΕΡΤ.

    Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Έχει δίκιο να το έχει κλειστό το θέμα για την γιουροβιζιον και να την φοβίζει, σημαίνει πως έχει το “γνώθι αυτόν”.
    Όπως και η ίδια παραδέχεται ίσως ύστερα από πολλά χρόνια…. Ίσως!!!

    Απάντηση
  3. Selinios
    Selinios says:

    Είναι η μόνη που θα μπορούσε να ξαναφέρει τη eurovision στην Ελλάδα. Σίγουρη Νίκη, ότι τραγούδι κι αν έχει βγάλει είναι ιδιαίτερο και χώρος να είναι mainstream και πιασαρικο. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει το τραγούδι που θα θέλει να μοιραστεί με τη Ευρώπη. Μαριάννα Σαττι 12poinds

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *