Μαρίνα Σάττι: ”Υπάρχει ένα εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού στο οποίο βασίζεται όλο το act του ”Ζάρι”!

Η Μαρίνα Σάττι φιλοξενήθηκε στο περιοδικό της μεγαλύτερης εφημερίδας σε κυκλοφορία στη χώρα. Πρόκειται για το Gala, της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Η εκπρόσωπος μας στο φετινό Διαγωνισμό, μίλησε στον Κώστα Μπουρούση και αναφέρθηκε στο πως της έγινε η πρόταση για την Eurovision 2024, αλλά και το τι να περιμένουμε από την ίδια και την ομάδα της στη σκηνή του Μάλμε.

Αρχικά, μίλησε για τον εσωτερικό δισταγμό της, ώστε να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ για την Eurovision, ύστερα από τόσες αρνητικές απαντήσεις τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη δημιουργία του ”Ζάρι”.

”Λάβαμε πάρα πολλά κομμάτια από Έλληνες και ξένους δημιουργούς. Πάνω από 200. Κάποια ήταν ολοκληρωμένα, άλλα μόνο στίχοι και αλλά demo. Τα ακούσαμε και τα εξετάσαμε όλα. Άλλα ήταν γραμμένα στα Ελληνικά, άλλα στα Αγγλικά μέχρι και στα αρχαία Ελληνικά. Υπήρχαν τραγούδια ποπ, ροκ, λαϊκά, γενικά από όλα τα είδη. Εγώ κρατούσα σημειώσεις και επικοινωνούσα με τους μουσικούς και τους στιχουργούς που τα είχαν υποβάλει. Επιλέξαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, την εταιρεία και την ΕΡΤ, τα στοιχεία και τα κομμάτια που μας άρεσαν. Το “Ζάρι” προέκυψε από ένα συνδυασμό μουσικών συνθέσεων και στίχων. Ο Ελληνικός στίχος ήταν μία συνειδητή επιλογή. Κάποια στιγμή μέσα στη διαδικασία μου πέρασε από το μυαλό να χρησιμοποιήσω μόνο Αγγλικό στίχο. Όμως δε θα μπορούσα να κάνω κάτι το οποίο δεν είμαι μόνο και μόνο για τη Eurovision”.

Επιπλέον, αποκάλυψε στοιχεία για τη σκηνική παρουσία του ”Ζάρι” στο Μάλμε, υπεύθυνοι της οποίας είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Mecnun Giasar.

”Η σκηνική μας παρουσία θα έχει Ελληνικά στοιχεία. Υπάρχει και ένα εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού στο οποίο βασίζεται όλο το act, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πάντως από την πλευρά μου η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την σκηνική μας εμφάνιση. Αν έπρεπε να κάνω μία καθαρά ηχητική πρόταση, μπορεί η επιλογή μου να ήταν διαφορετική”.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει σκηνοθετικά την φετινή ελληνική συμμετοχή και θα είναι αυτός που θα στήσει το Ζάρι στην σκηνή του διαγωνισμού στο Μάλμε.

Φυσικά θα συνεργαστεί με τον χορογράφο της φετινής συμμετοχής, Mecnun Giasar, ενώ οι χορευτές που θα πλαισιώνουν την Μαρίνα Σάττι κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, στην σκηνή της Malmö Arena, είναι οι Ειρήνη Δαμιανίδου, Yasin AO, Hüso Çetintaş και Βασίλης Καραγιάννης.

Η Ελλάδα πρόκειται να διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε την αντίδραση της ομάδας του EurovisionFun στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

12 ΣΧΟΛΙΑ
    • Ωχ, ωχ, ωχ
      Ωχ, ωχ, ωχ says:

      Η αρνητίλα, η καχυποψία, η μιζέρια και ο αφορισμός πρώτη φύση πια του Έλληνα. Πώς γίναμε έτσι;;; Εβλεπα με λύπη τα σόσιαλ τις προηγούμενες ημέρες: άλλο δεν μου αρέσει το τραγουδι γιατί 1, 2, 2 άλλο ο αφορισμός, οι κατάρες, τα ουρλιαχτά και η υπερβολή. Είμαστε λούμπεν λαός πια, μας λυπάμαι!

      Απάντηση
      • Μαρία
        Μαρία says:

        Ο αρνητισμός στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Φωκάς ο οποίος θα βρει και πάλι ένα τρόπο να καταστρέψει το κομμάτι

        Απάντηση
        • Ωχ, ωχ, ωχ
          Ωχ, ωχ, ωχ says:

          Ολα τα ξέρετε, όλα και από πριν! Εκτός από ξερόλες λοιπόν, έχουμε και μαντικές ικανότητες οι Ελληνάρες. Λούμπεν εις το τετράγωνο λοιπόν

          Απάντηση
          • dinle
            dinle says:

            Τρελαίνομαι που μας αποκαλείς ‘ελληναρες’ ενώ εσύ είσαι συμπεριφέρεσαι λες κ δουλεύεις στην ΕΡΤ μη και πούμε κάτι αρνητικό για την συμμετοχή ή σου κακολογησουμε την ιερή αγελάδα του Φωκά.

    • Maria
      Maria says:

      Μπαα.. το μυαλό μου πάει πιο πολύ στο ότι θα χρησιμοποιήσει όλη τη σκηνή η οποία είναι τρισδιάστατη και θα μπορούσε να παραπέμπει σε ζάρι. Θα δούμε σύντομα

      Απάντηση
  1. Christos
    Christos says:

    Καλα ηδη βλεπουμε ολοι ενα τεραστιο ζαρι και να χωρευουν μεσα του η Μαρινα και οι χορευτες. Αν το δω και να κυλιεται μια εδω και εκει και αυτοι μεσα να κοπανιουνται ο ενας πανω στον αλλο….
    Οπως και να χει του δειχνουμε εμπιστοσύνη. Ελαχιστες οι περιπτώσεις που δεν σταθηκε αντάξιος των προσδοκιών

    Απάντηση
  2. melissa_goodbye!
    melissa_goodbye! says:

    Χαλαρώστε λίγο, μικροί μου Ελληνούτσοι με τα “ωχ ωχ” λες και σας σφάζει η μέση από το λουμπάγκο. Δεν ξέρετε ότι τη χορογραφία την έχει επιμεληθεί ο Mecnun Giasar; ο Ευαγγελινός λειτουργεί ως το απαραίτητο συμπλήρωμα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *