Ελλάδα: Και οι δέκα είναι υπέροχοι για την Eurovision 2024! (Poll)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τον τελευταίο μήνα το Eurovisionfun σας παρουσίασε τις προτάσεις του για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024. Προτάσεις οι οποίες στοχεύουν να φέρουν και πάλι τη χώρα μας στον δρόμο των επιτυχιών, που δεν έχουν καμία σχέση με τη φετινή συμμετοχή – φαρσοκωμωδία. 

Είναι δέκα και είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι, με υπέροχες φωνές και μουσικό εκτόπισμα αρκετό, ώστε να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή της Eurovision, σηκώνοντας με επιτυχία τα ελληνικά χρώματα.

Τέσσερις άνδρες και έξι γυναίκες, δύο ομογενής και οκτώ εγχώριοι καλλιτέχνες, τρεις καλλιτέχνες της PANIK, μία της Cobalt, μία της OffBeat Records, μια της Barcode Entertainment και τέσσερις ακόμη σε μικρότερες δισκογραφικές ή δισκογραφικές του εξωτερικού. Καλλιτέχνες που μπορούν να τραγουδήσουν ποπ, έθνικ, λαϊκό, εναλλακτικό, τζαζ, rap, trap, ροκ, μιούζικαλ, house, afro, hip-hop, R&B ακόμα και όπερα. Καλλιτέχνες που μιλούν ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά ακόμη και ιταλικά.

Καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, που ό,τι όμως κάνουν το κάνουν καλά και ο καθ΄ένας πολύ επιτυχημένα στον τομέα του. Είναι από 17 μέχρι και 33 ετών, αλλά το ταλέντο τους  ήταν αυτό που μας έκανε να τους συμπεριλάβουμε στην λίστα μας.

Θα μου πείτε είναι όλα αυτά αρκετά για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα στην Eurovision; Σαφώς και όχι. Η ΕΡΤ όμως οφείλει να γυρίσει σελίδα και να αποδείξει πως όντως γνωρίζει αυτό που απαιτείται προκειμένου η ελληνική σημαία να τερματίζει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας του τελικού, όπως έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Δεν σας παρουσιάζουμε ξανά τους δέκα καλλιτέχνες, αρκεί να επισκεφθείτε τα σχετικά άρθρα για αυτό:

Το επόμενο χρονικό διάστημα εννοείται πως θα υπάρξουν και άλλοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ενδιαφερθούν για την ελληνική εκπροσώπηση και για τους οποίους θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Είναι πολύ νωρίς εξάλλου ακόμα και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να ψηφίζετε στο poll μας, δείχνοντας μας την προτίμησή σας, για τους 10 καλλιτέχνες που σας παρουσιάσαμε, πατώντας ΕΔΩ.

 

Μην χάσετε το live μας στο YouTube μέσα στην εβδομάδα, όπου θα συζητήσουμε και για τους δέκα, αποκαλύπτοντας ποιοι από αυτούς όντως ενδιαφέρονται και πιθανότατα θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο, ποιοι το σκέφτονται και ποιοι όχι.

Τα αποτελέσματα του poll θα γίνουν γνωστά την ημέρα του live μας στο YouTube.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις μας για Stefania και Amanda, που έγιναν αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2019 και 2021 εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2024 μόλις ξεκίνησε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Danai G
    Danai G says:

    Οι προτάσεις που ξεχώρισα:
    Lila: με ένα δυναμικό τραγούδι, με ελληνικό στίχο, θα τα πήγαινε καλά. Αρκεί να είναι καλή και στο live

    Κατερίνα Σπανού: ωραίο αυτό το στυλ που έχει, σίγουρα για τη σκηνή της Eurovision θέλει κάτι πιο δυναμικό, αλλά πιστεύω ότι οι ξένοι θα το εκτιμούσαν

    Κατερίνα Λιόλιου: Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει θέαμα στη σκηνή, με ένα καλό τραγούδι. Απλά στο live δεν ξέρω πώς μπορεί να σταθεί

    Steve Onemanshow: διαφορετικό στυλ σε σχέση με αυτά που στέλνει η Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα ήταν που θα έκανε το κλικ στο κοινό. Με ένα δυνατό κομμάτι θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Η καλύτερη από τις ανδρικές φέτος.

    Απάντηση
  2. Ελεν
    Ελεν says:

    Ειρήνη Παπαδοπούλου Ευχομαι νά την θέλετε Σε Ένα Εθνικό Τελικό. Για να δείτε το δικό της Εκτόπισμα.ος.Περφομανς.Σοου Γούμαν έχετε την διάθεση να διαπιστώσετε ποσο καλή είναι

    Αφου δεν την ξέρετε Ας την μάθετε Σε Εθνικό τελικό

    Απάντηση
  3. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Δυο τρεις ίσως είναι καλοί για έναν εθνικό τελικό, να έχει λίγο ποικιλία, αλλά κάποιος από αυτούς ας πούμε να είναι απευθείας ανάθεση; Σε καμία περίπτωση.

    Απάντηση
  4. Vas
    Vas says:

    Μόνο με Μαρίνα Σαττι μπορούμε να στοχεύουμε σε πρωτιά, όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Η Σαττι με ένα έθνικ ελληνοαγγλικο κομμάτι με ένα όμορφο στήσιμο (βλέπε live με το συγκρότημα φωνές) θα έκανε την ανατροπή!!!

    Απάντηση
    • Maria
      Maria says:

      Πόσες φορές πρέπει να το πει η κοπέλα ότι δεν θέλει να πάει Γιουροβίζιον για να το καταλάβετε ; Δες τις δεκάδες δηλώσεις της για την Γιουροβίζιον δεν της αρέσει δεν θα πάει έχουμε και άλλους καλλιτέχνες στην Ελλάδα όχι μόνο τη Σαττι

      Απάντηση
      • Number One
        Number One says:

        Λάθος. Σε live που έκανε στο instagram για το καινούριο της κομμάτι, είπε ότι επειδή είναι πολλά τα μηνύματα για την eurovision θα απαντήσει ευθέως. Είπε πως με μια καλή παραγωγή και δυνατή ομάδα θα το έκανε.

        Είναι θέμα χρόνου να πάει. Και σίγουρα θα πάει κάποια στιγμή γιατί θα δείξει σε πολύ μεγάλο κοινό το είδος της. Της είχε γίνει πρόταση από την ερτ το 2019 και το 2020, με Stage director τον Φωκά στην ομάδα και είπε όχι γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα και πρώτα απ όλα δεν είχε κάποιο τραγούδι για ένα τέτοιο διαγωνισμό. Είναι θέμα χρόνου να πάει και τραγουδιού φυσικά.

        Απάντηση
  5. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Ο Θεοδωσιάδης μου άρεσε και η Ellize και ο Steve Onemanshow, εάν θέλαμε κάτι πιο ρίσκο θα έλεγα και τη Μαρίνα Σπανού αλλά ξαναλέω είναι ρίσκο.

    Πάντως απορώ γιατί η φετινή επιλογή έχει φάει τόσο κράξιμο? Επειδή δεν είναι γνωστοί? Σιγά, κρυμμένα διαμαντάκια ευτυχώς έχουμε πολλά. Εξάλλου ξαναλέω ότι ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Μην κολλάμε συνέχεια στο να θέλουμε τα ίδια και τα ίδια ονόματα.

    Απάντηση
  6. Vasilis
    Vasilis says:

    Νομίζω η ομογένεια θα μας απασχολήσει και για τέταρτη χρονιά. Το λέω από τώρα ότι θα παίξει δυνατά η Silia Kapsis για το 24. Ωραία παρουσία όπως και η Στεφανία έχει κάνει πράγματα παρόλο το νεαρό της ηλικίας της. Δυνατή χορευτικά σε επίπεδο Φουρέιρα τολμώ να πω με ωραία φωνή. Έχει και τηλεοπτική εμπειρία που θα τη βοηθήσει σίγουρα και θα πάρουμε και πόντους από την Αυστραλία που δεν μας ψηφίζουν ποτέ ( αν συμμετάσχουν δηλαδή.
    #TeamSilia.

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Δεν καταλαβαίνω τι το συγκεκριμένο βρίσκεις στη Silia πέραν του γεγονότος ότι είναι ομογένεια. Ειναί καλή αλλά ένα τυπικό ποπ κορίτσι, δε βλέπω πως θα τα πάει καλύτερα από τη Λίλα, την Τάνια ή όποιαδήποτε άλλη ποπ τραγουδίστρια που ακούσαμε μέχρι στιγμής. Είναι εν ολίγης μια από τις πολλές χωρίς κάτι ξεχωριστό.

      Απάντηση
      • David
        David says:

        Θα σου εξηγησω εγώ τι το ξεχωριστο εχει. Απλούστατα είναι η μοναδική που μπορεί να χορέψει εφάμιλα της Φουρέιρα και της Chanel. Ολες αυτες που λες χορευουν καλα, αλλά δεν φθάνουν στο επιπεδο αυτό και είναι όντως κάποιες απλά καλές ποπ τραγουδίστριες, όπως πχ ήταν και η Melissa Mantzoukis. Ας μην κάνουμε απλά όνειρα γιατί όσο παραμένει αυτή η διοίκηση της ΕΡΤ και μετά τα φετινά, δεν πρόκειται να δούμε την Dream Team εύκολα να εκπροσωπει την χώρα μας, ούτε και την Σήλια Καψής, αφού δική τους ανακάλυψη είναι. Εχουν πράγματι ηχογραφήσει ένα πολύ καλό τραγούδι, το οποίο θα μας πήγαινε ψηλά, αλλά μην περιμένετε να το υποβάλουν, ειδικά φέτος. Η ΕΡΤ εκτίς συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και πάλι με επιλογές τύπου Βίκτωρα ως καλλιτέχνη και με σκηνοθέτες τύπου Ρηγου. Αν δούμε ειδικά να παραμένει και η φετινή αρχηγός αποστολής τότε ας προετοιμαζόμαστε για τον πρώτο μας συνεχόμενο αποκλεισμό! Καλά λοιπόν τα γράφει και προτείνει το Eurovisionfun , απλά εγω σας προσγειώνω για να μην περιμένετε πολλά!

        Απάντηση
        • Π.Λ.
          Π.Λ. says:

          Καλά δε χρειάζεται να προειδοποιείς απλώς ρώτησα, πάντως σιγά μην τελειώσε η Dream Team με τη Eurovision, κάνουν μεγάλη επιτυχία γενικά. Και είδά τη Silia να χορεύει και οκ χορεύει καλά αλλά Φουρέιρα/Chanel δε μου βγάζει. Μοιάζει περισσότερο με εξελιγμένη version Disney Channel/Supergirl της Stefanias. Εγώ προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Silia, η Λίλα και η Τάνια είναι pretty much το ίδιο πακέτο.

          Απάντηση
          • Vasilis
            Vasilis says:

            Δες λίγο στον κανάλι της στο you tube (Silia Kapsis) τα βίντεο όπου χορεύει, όχι στα τραγούδια, και πες μου μετά ότι απλά είναι οκ. Η κοπέλα είναι πολύ δυνατή χορευτικά.

  7. Αμπάρο Μαναλάστας (Απο Φιλιππίνες)
    Αμπάρο Μαναλάστας (Απο Φιλιππίνες) says:

    Αμα δεν πάει γνωστός, τίποτα δεν κάνουμε πάλι! Μόνο μεχρι ημιτελικό! Για την Μαρίνα Σάττι που προτείνει κάποιος πιό πάνω, ναι, συμφωνώ και επαυξάνω!

    Απάντηση
    • Δημήτρης
      Δημήτρης says:

      Αστα να πάνε, πάλι καλά στείλαμε τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας Αμαντα και Στεφάνια και μας έβαλαν 10αδα Λες και το γνωστό όνομα σου φέρνει επιτυχία! Φωνή να έχει, τραγούδι και καλή ομάδα

      Απάντηση
  8. Πέτρος Τ.
    Πέτρος Τ. says:

    Ήμουν ανάμεσα σε:
    Ellize, Λιόλιου & Steve, αλλά ψήφισα Ellize!
    Από την λίστα ίσως θα έβγαζα κάποιον και θα πρόσθετα τον Zaf.
    Όποιος και να πάει, καλή του επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *