Eurovision 2023: Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν στο Λίβερπουλ!

Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν ζωντανά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου τον ερχόμενο Μάιο.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο της Γαλλίας οι Kalush Orchestra επιβεβαίωσαν πως θα εμφανιστούν ζωντανά στην σκηνή της Eurovision 2023, ως είθισται με τον νικητή της προηγούμενης χρονιάς.

Σε δήλωσή του ύστερα από επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Oleg Psyuk δήλωσε:

Ναι, η Eurovision θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πραγματικά ελπίζουμε ότι θα ληφθεί υπόψη και θα υπάρχει κάποιο είδος της ουκρανικής μας ταυτότητας. Και πιστεύω ότι θα υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για εμάς. Ξέρω ότι εκεί θα εμφανιστούν και Ουκρανοί. Και, στην πραγματικότητα, θα είμαστε και εμείς εκεί. Επομένως, ελπίζουμε πραγματικά ότι όλα θα πάνε καλά, και ελπίζουμε ότι η Ουκρανία θα εμφανιστεί με τέτοιο τρόπο φέτος, ώστε του χρόνου να φιλοξενήσουμε τη Eurovision στην Ουκρανία.

Οι Kalush Orchestra επίσης επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι μέσα στο Μάρτιο.

Το συγκρότημα εκπροσώπησε πέρσι την Ουκρανία στο Τορίνο της Ιταλίας καταφέρνοντας να φέρουν την τρίτη νίκη στην πολύπαθη αυτή χώρα της ανατολικής Ευρώπης.

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *