Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Μολδαβίας!

Επόμενη στην σειρά χώρα για να διεξάγει την πρώτη της πρόβα στην σκηνή του Malmö Arena” είναι η Μολδαβία την οποία εκπροσωπεί φέτος η Natalia Barbu με το τραγούδι “In the Middle”.

Ποια είναι η Natalia;

Η Natalia δεν είναι άγνωστη στον διαγωνισμό της Eurovision. Εκπροσώπησε την Μολδαβία το 2007 με το τραγούδι “Fight” το οποίο κατέλαβε την 10η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 109 βαθμούς! Φέτος επιστρέφει και πάλι στον διαγωνισμό για να φέρει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα για την χώρα της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Natalia συνεργάζεται με μια ομάδα μουσικών, τους “Trigon”, ενώ παράλληλα η ίδια συνθέτει μουσική και γράφει τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών της.

Με την ίδια να ζει και να εργάζεται κυρίως στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η Natalia έχει σημειώσει πολύ μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες ήδη από την αρχή της καριέρας της, με το τραγούδι της “Îngerul meu” να αποτελεί την μεγαλύτερη – έως σήμερα – επιτυχία της, αφού παρέμεινε στην Ν01 θέση του Top 100 της Ρουμανίας για 11 εβδομάδες!

Η Πρόβα

Το σκηνικό έχει τη στατική αρμοσφαιρα που είδαμε στο Etapa Națională, τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας – με χειροκροτήματα και λευκό βιολί – αλλά η Natalia δεν πλαισιώνεται πλέον από τραγουδιστές – είναι εντελώς μόνη, μπροστά σε ένα πανέμορφο σκηνικό με θαλασσινά τοπία, δέντρα, λουλούδια και πεταλούδες.

Κατά τη διάρκεια του τμήματος του βιολιού, ο τοίχος LED μετατρέπεται σε τεράστια φτερά, έτσι, όταν το βλέπει κανείς από μπροστά, η Natalia μοιάζει με άγγελο. Είναι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε δει σε αυτή τη σκηνή μέχρι στιγμής το 2024 και φωνητικά η Natalia είναι επίσης πολύ καλή!

Φωτογραφία Πρόβας

Moldova’s first rehearsal – Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Μολδαβίας:

@eurovision @Natalia Barbu official sings, plays strings and finds her wings, all at Moldova’s first rehearsal #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Μολδαβίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Natalia Bardu στην σκηνή του διαγωνισμού.


Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας Διαγωνισμό!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *