MoldovaNatalia-Barbu-Second-Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Μολδαβίας!

Σειρά της Μολδαβίας να βρεθεί στη σκηνή, με τη Natalia Barbu και το In The Middle.

Ποια είναι η Natalia;

Η Natalia δεν είναι άγνωστη στον διαγωνισμό της Eurovision. Εκπροσώπησε την Μολδαβία το 2007 με το τραγούδι “Fight” το οποίο κατέλαβε την 10η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 109 βαθμούς! Φέτος επιστρέφει και πάλι στον διαγωνισμό για να φέρει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα για την χώρα της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Natalia συνεργάζεται με μια ομάδα μουσικών, τους “Trigon”, ενώ παράλληλα η ίδια συνθέτει μουσική και γράφει τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών της.

Με την ίδια να ζει και να εργάζεται κυρίως στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η Natalia έχει σημειώσει πολύ μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες ήδη από την αρχή της καριέρας της, με το τραγούδι της “Îngerul meu” να αποτελεί την μεγαλύτερη – έως σήμερα – επιτυχία της, αφού παρέμεινε στην Ν01 θέση του Top 100 της Ρουμανίας για 11 εβδομάδες!

Η πρόβα

Το σκηνικό διατηρεί την ίδια στατική ατμόσφαιρα που είχαμε δει στο Etapa Națională, τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, με το λευκό βιολί, αλλά τώρα η Natalia εμφανίζεται μόνη της, χωρίς τη συνοδεία φωνητικών, ενώπιον ενός εντυπωσιακού φόντου που περιλαμβάνει θαλασσινά τοπία, δέντρα, λουλούδια και πεταλούδες.

Moldova second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Alma Bengtsson/EBU

Κατά τη διάρκεια του σόλο με το βιολί, ο LED τοίχος μεταμορφώνεται σε τεράστια φτερά, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η Natalia είναι άγγελος όταν την βλέπει κανείς από μπροστά. Αυτό το στοιχείο της παρουσίασης είναι κάτι πρωτότυπο για τη σκηνή του 2024 και φωνητικά, η Natalia είναι εξαιρετική!

Moldova second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *