Ελλάδα: Με τον Steve Onemanshow στην Eurovision 2024;

Η προτελευταία μας πρόταση είναι ένας ιδιοσυγκρασιακός performer, ο οποίος με πείσμα και υπομονή έχει πετύχει πολλά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο λόγος φυσικά για τον Steve Onemanshow, μια πρόταση αρκετά διαφορετική, με ένα καλλιτέχνη που η ζωή του αποτελεί μάθημα για πολλούς.

Ο Στέφανος Προβής, κατά κόσμον Steve Onemanshow, είναι 33 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε την Ελλάδα και ζει στη Γλυφάδα.

Με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Ελλάδα, ο Steve θέλει μέσω της δουλειάς του να επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους. Έχει κάνει αθλητισμό, στίβο και ποδόσφαιρο, ενώ ήταν στον Παναθηναϊκό. Ακόμα, υπήρξε και επαγγελματίας χορευτής.

Στο σπίτι του, έπαιζε πολλή μουσική, πολλά είδη, σχεδόν συνεχώς. Σόουλ, ντίσκο, R&B, ρεμπέτικα και λαϊκά. Μέχρι και Πουλόπουλος και Καζαντζίδης.


Ο Συνθέτης, DJ, Τραγουδιστής και Showman, Steve, χαρακτηρίζεται από house, afro και hip-hop ήχους, ενώ έχει ως μουσικά είδωλα τους Mάικλ Τζάκσον, 2Pac, και Kanye West.

Έχει διανύσει μια μουσική πορεία γεμάτη ενέργεια, με εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και άλλες χώρες του πλανήτη.

Είναι ξάδερφος με τον Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ (Μανόλο) Καραλή, ενώ έχει μιλήσει για το μπόουλινγκ που τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του.

Το 2019, κυκλοφόρησε μαζί με τον Riskykidd, από την Kiwibash και τη Minos EMI, το single Celebration.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε από την Cobalt Music, το single Think About You, με το Video Clip, να είναι σε σκηνοθεσία, Κώστα Καρύδα (Ελλάδα 2020, 2021, 2022).

Η ιδιοσυγκρασία του, η μοναδικότητα του, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ του, θα μπορούσε να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με ένα ύφος που δεν περιμένει κανείς.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Steve Onemanshow; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Αυτή η πρόταση σας μαζί και με την Silia Kapsis είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, ιδιαίτερες, σύγχρονες και ξεχωριστές!!
    Μπράβο σας!!

    Απάντηση
  2. Danai G
    Danai G says:

    Πολύ ενδιαφέρουσα και είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που στέλνει συνήθως η Ελλάδα. Ναι μεν δε θα είναι κάτι ethnic, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι πρωτότυπο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Με ένα καλό τραγούδι και μία καλή παρουσίαση, θα μας έβλεπα μέχρι και στο top 10.

    Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Μόλις είδα το βίντεο για την πρόταση αυτή μου ήρθε στο μυαλό η συμμετοχή της Τσεχίας το 18. Ωραίο θα ήταν κάποια στιγμή να στέλναμε κάτι τέτοιο.

    Απάντηση
  4. Mary
    Mary says:

    Εξαρτάται από την θέση την θέλετε γιατί χωρίς λάδωμα αν πάρει την 23η θα είναι θαύμα!
    Προσωπικά δεν μπορώ καν να τον ακούσω και δεν έχει καθόλου παρουσίαση!

    Απάντηση
  5. Jim P.
    Jim P. says:

    Εμπειρία έχει. Με ενα κατάλληλο τραγούδι θα ήταν καλή επιλογή σε εθνικό τελικό. Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ένα σόου με 3-4 βραδιές και διάφορους καλλιτέχνες με διαφορετικά ήδη να διαλέξουμε τον κατάλληλο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *